A szaros szívlapáttal pofán csapkodás hozhat némi javulást – Komjáthi Imre keményen nekiment az óvodásokat térdepeltető polgármesternek


Fotó: Trió TV Dunántúl FB
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Felhívjuk a Vas megyei Csepreg felé közlekedők figyelmét, hogy nagy ívben kerüljék el a kisvárost!


Valami különleges kórokozó terjedhet a levegőben, ami jelentős mértékben gátolja, illetve módosítja az agy „józanparasztiésszel” átgondolt döntéseiért felelős területét.
A kórokozó 2016 szeptembere óta szedi áldozatait Csepregen.

Első megjelenési formája abban teljesedett ki, hogy a kisváros lakosságának közel felét megfertőzve az időközi választáson újra polgármesterré választották Vlasich Krisztián Fideszes politikust, akit ezt megelőzően azért váltottak le polgármesteri tisztségéről, mert nem tudott elszámolni a város pénzével.

A kór Luca napkor újra támadott!

Az agysejtpusztító vírus arra késztette Vlasich Krisztián polgármestert, hogy együnnepség keretében, a decemberi hidegben térdeplő óvodások és azok szülei áhítatától övezve adjon át egy aszfaltcsíkot.

A „tudatmódosító” fertőzés azonban nem elégedett meg ennyivel.
A térdepelést, mint népi hagyományt gyakoroló ovisok szüleinek szürkeállományát oly mértékben befolyásolta, anyai-apai ösztöneiket elfojtotta, hogy egy sem akadt közülük, aki egy szaros szívlapáttal pofán verte volna az ekkorra már teljesen „agyhalott „polgármestert.

Nevük eltitkolását kérő ,a vírussal szemben immunis helyi lakosok arról számoltak be,hogy térdeplő gyermekeiket látva a „Mit csinálsz te vadbarom!”,illetve a „Tosszon meg Téged lisztes pecerrel egy talicska kanmajom,de úgy hogy ne legyen a térded alatt szalma!” mondatok fogalmazódtak meg a fejükben,de félve a fertőzöttek harapásától és karmolásától ezeket inkább nem mondták ki.

Magukat megnevezni nem kívánó orvos szakértőink szerint a vírus nem ismeretlen a Fideszes politikusok körében.Szerintük a kórokozónak köszönhetőek az utóbbi időben életre hívott népi hagyományok, mint például a „vakkomondorozás”,”migránsozás” és a közkedvelt „sorosozás”.
Még keresik a vírus ellenszerét, de az már most látszik, hogy a „kormányváltás” és az „összefogás” szavak ráolvasása nem segít.

Talán a már említett „szaros szívlapáttal pofán csapkodás” hozhat némi javulást a fertőzöttek állapotában.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük