Meglepő új döntést hozott az ATV Havas Henrik ügyében


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 5

A szexuális zaklatással vádolt műsorvezető története így folytatódik.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy az ATV szexuális zaklatással vádolt műsor vezetője Havas Henrik a csatorna döntésének értelmében lekerül a képernyőről. Mint arról a csatorna közleményben értesítette nézőit a vizsgálat befejezéséig Havas nem szerepelhet a csatorna műsoraiban.Azért van szükség vizsgálatra mert Baukó Éva mellett most már többen is szexuális zaklatással vádolják a Tanár úrat, többek között Molnár Anikó is. A műsorvezető állítása szerint ez nem más mint előre megkonstruált politikai lejárató kampány ellene.

Új döntést jelentett be azonban az ATV, ugyanis a Havas után maradt űrt, vagyis a televíziós által korábban vezetett műsorokat Havas felfüggesztése alatt más fogja vezetni.

Zoom.hu értesülései szerint a műsorait Fiala János rádiós műsorvezető veszi át ideiglenesen, a Havas a pályán következő két adását például Civil a pályáncímen fogják adni Fiala műsorvezetésével.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 5
  • 5
    Shares

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük