Meglepő új döntést hozott az ATV Havas Henrik ügyében


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5
    Shares

A szexuális zaklatással vádolt műsorvezető története így folytatódik.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy az ATV szexuális zaklatással vádolt műsor vezetője Havas Henrik a csatorna döntésének értelmében lekerül a képernyőről. Mint arról a csatorna közleményben értesítette nézőit a vizsgálat befejezéséig Havas nem szerepelhet a csatorna műsoraiban.

Azért van szükség vizsgálatra mert Baukó Éva mellett most már többen is szexuális zaklatással vádolják a Tanár úrat, többek között Molnár Anikó is. A műsorvezető állítása szerint ez nem más mint előre megkonstruált politikai lejárató kampány ellene.

Új döntést jelentett be azonban az ATV, ugyanis a Havas után maradt űrt, vagyis a televíziós által korábban vezetett műsorokat Havas felfüggesztése alatt más fogja vezetni.

Zoom.hu értesülései szerint a műsorait Fiala János rádiós műsorvezető veszi át ideiglenesen, a Havas a pályán következő két adását például Civil a pályáncímen fogják adni Fiala műsorvezetésével.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 5
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük