Meglepő új döntést hozott az ATV Havas Henrik ügyében


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A szexuális zaklatással vádolt műsorvezető története így folytatódik.

Arról korábban már beszámoltunk, hogy az ATV szexuális zaklatással vádolt műsor vezetője Havas Henrik a csatorna döntésének értelmében lekerül a képernyőről. Mint arról a csatorna közleményben értesítette nézőit a vizsgálat befejezéséig Havas nem szerepelhet a csatorna műsoraiban.

Azért van szükség vizsgálatra mert Baukó Éva mellett most már többen is szexuális zaklatással vádolják a Tanár úrat, többek között Molnár Anikó is. A műsorvezető állítása szerint ez nem más mint előre megkonstruált politikai lejárató kampány ellene.

Új döntést jelentett be azonban az ATV, ugyanis a Havas után maradt űrt, vagyis a televíziós által korábban vezetett műsorokat Havas felfüggesztése alatt más fogja vezetni.

Zoom.hu értesülései szerint a műsorait Fiala János rádiós műsorvezető veszi át ideiglenesen, a Havas a pályán következő két adását például Civil a pályáncímen fogják adni Fiala műsorvezetésével.

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük