Máris belekezdtek Kunhalmi Ágnes módszeres lejáratásába, csak épp a legbalfékebb módon


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Máris beijedtek volna a fiúk?

Kunhalmi Ágnes lesz az MSZP kampányarca, jelentette be pár nappal ezelőtt a szocialista párt. Ez annyit jelent, hogy Kunhalmi lesz az, aki az MSZP részéről népszerűsíteni fogja a párt programját. Amint arra lehetett is számítani szinte azonnal megindult a lejárató gépezet a fiatal politikus ellen.

A mindenki által jól ismert – kutya sem hallott róla – Lőrincblog.com nevű visszakereshetetlen tulajdonosi háttérrel rendelkező weboldal létezése óta Kunhalmi Ágnest támadja, olyan szórakoztatóan pontatlan cikkekkel támad például, mint:

Kire érdemes szavazni a XVIII. kerületben?

A terjedelmesnek és pontosnak sem mondható elemzés végén kiderül, bárkire Kunhalmit kivéve – szép mondhatjuk.

Megnéztük és kiderült, hogy a legtöbb a  weboldalon található tartalom Kunhalmi lejáratásáról szól. Érdekes azon elmerengeni egy pillanatra, hogy kinek állhat az érdekében az 56 szavazattal 2014-ben alulmaradó Kunhalmi lejáratása?Mindenesetre nagy valószínűséggel a kutya sem olvasott volna ilyen híreket, főleg ilyen nevetséges kivitelben, azonban az oldal készítői fontosnak tartották, hogy koholmányaikat fizetett facebook hirdetésben terjesszék a Lőrinciek körében.

Ez a cikk sosem születhetett volna meg azonban, ha a lőrinci fantom ért olyan apróságokhoz, mint a hirdetések beállítása, ugyanis én is belefutottam a hirdetésükbe, pedig bizton állíthatom, nem vagyok lőrinci lakos.

Szóval nem elég hogy nevetséges ez a fajta lejárató kampány, de a háttérben még balfékek is csinálják. Szerintem ez az akció azonban százalékokat jelent a választásokon, Kunhalmi javára.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük