Máris belekezdtek Kunhalmi Ágnes módszeres lejáratásába, csak épp a legbalfékebb módon


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Máris beijedtek volna a fiúk?

Kunhalmi Ágnes lesz az MSZP kampányarca, jelentette be pár nappal ezelőtt a szocialista párt. Ez annyit jelent, hogy Kunhalmi lesz az, aki az MSZP részéről népszerűsíteni fogja a párt programját. Amint arra lehetett is számítani szinte azonnal megindult a lejárató gépezet a fiatal politikus ellen.A mindenki által jól ismert – kutya sem hallott róla – Lőrincblog.com nevű visszakereshetetlen tulajdonosi háttérrel rendelkező weboldal létezése óta Kunhalmi Ágnest támadja, olyan szórakoztatóan pontatlan cikkekkel támad például, mint:

Kire érdemes szavazni a XVIII. kerületben?

A terjedelmesnek és pontosnak sem mondható elemzés végén kiderül, bárkire Kunhalmit kivéve – szép mondhatjuk.

Megnéztük és kiderült, hogy a legtöbb a  weboldalon található tartalom Kunhalmi lejáratásáról szól. Érdekes azon elmerengeni egy pillanatra, hogy kinek állhat az érdekében az 56 szavazattal 2014-ben alulmaradó Kunhalmi lejáratása?

Mindenesetre nagy valószínűséggel a kutya sem olvasott volna ilyen híreket, főleg ilyen nevetséges kivitelben, azonban az oldal készítői fontosnak tartották, hogy koholmányaikat fizetett facebook hirdetésben terjesszék a Lőrinciek körében.
Ez a cikk sosem születhetett volna meg azonban, ha a lőrinci fantom ért olyan apróságokhoz, mint a hirdetések beállítása, ugyanis én is belefutottam a hirdetésükbe, pedig bizton állíthatom, nem vagyok lőrinci lakos.


Szóval nem elég hogy nevetséges ez a fajta lejárató kampány, de a háttérben még balfékek is csinálják. Szerintem ez az akció azonban százalékokat jelent a választásokon, Kunhalmi javára.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük