Felröppent egy hír az interneten, amire egyikünk sem számított – fél nap alatt bedőlt a helyi hatalom a disznóügybe?


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egy igen megbízható forrás közölte a híreket

Méghozzá a nemrégiben indult TV12 facebook oldal, ami Pest megye híreit adja a nagyérdemű közönség tudtára. Pest megye bár igen közel van Budapesthez, azonban Budapest árnyékában elsikkadnak a megyei hírek éppen ezért hiánypótló a facebook oldal, amely híreit ezen a linken lehet nyomon követni.

Szóval mint ahogyan arról a közösségi oldal beszámol:

“A tápiószőlősi , önkormányzati képviselők , a mai napon, egymás után adják be a lemondásukat.

Már a jegyző is lemondott.
Becsődölt az önkormányzat.

Pontosan még nem tudni, de egy sertéstelep beruházás folytán, igen nagy értékű házon belüli sikkasztás is a lemondások kiváltó oka.

Érdekődtünk, de a pontos információ még nem erkezett meg.
Amint megjönnek a válaszok, azonnal tájékoztatjuk az olvasókat.”A 7 fős önkormányzati testületből 6 független 1 Fidesz-KDNP képviselőt választottak a választók 2014-ben.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük