Döbbenetes paródiát készített Gálvölgyi János Havas Henrikről – nyíltan beszélnek a szexuális ügyekről


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ebbena  videóban talán minden benne van.

Gálvölgyi Jánosnak sosem kellett a szomszédba mennie akkor, amikor paródiát kellett készítenie. A kiemelkedő színházi művész paródiáin keresztül vált országosan ismerté.Az is tagadhatatlan, hogy Gálvölgyi éveken keresztül dolgozott együtt Havas Henrikkel méghozzá az RTL Klub kultikus műsorában a Heti Hetesben. Néhány évvel azután, hogy Havas otthagyta a csatornát, mert egy sokkal jobb ajánlatot kapott a TV2-től a Tanár úr átigazolt az ATV-re.

Az ATV-n vezetett számos műsora közül Gálvölgyi a Havas a Pályán című műsorról készített paródiát néhány évvel ezelőtt, amely paródiában nyíltan szó van arról a fajta szexualitásról, amely kapcsán Havas most a pletykák középpontjába került.

Mindenképp érdemes végignézni, nagyon sok mindenre rávilágít ez a videó!

Érdemes elgondolkodni, milyen híre lehet a Tanár úrnak a szakmában….

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük