Döbbenetes, a kvízmester kitálalt Havasról


Vágó István
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nehéz bármit is mondani a kialakult helyzetről főként úgy, hogy ne legyen félreértelmezésre alkalmas, talán csak ennyit: Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

A jövő héten kerül a boltokba Bárdos András új könyve, a Vágó Istvánról készült Kinyitom a számat című kötet. A TV2 műsorvezetője itt lebbenti fel a fátylat arról a titokról, hogy miért nem állhatják ki egymást Havassal, s hogy miért csatáznak a nyílt színen.

Merthogy az üzengetések, „beszólások”, piszkálódások rendszeresen a nagy nyilvánosság előtt történnek. Írja a blikk.hu

Vágó István a kvíz műfajának legsikeresebb magyar alakja, számos díj kitüntetettje, a Demokratikus koalíció országos elnökségi tagja és XII. kerületi önkormányzati képviselője. Méltán megbecsült tagja a magyar társadalomnak.

Jó nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin találkozott Havas Henrik Vágó István feleségével. Rá pár napra Havas smsekkel kezdte bombázni Vágó feleségét, ami természetesen sem neki sem a kvízmesternek nem tetszett.

Havas Henrik

“Az egyik kiemelt cikk címe az Origón ez: “Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól”.
Nos, ez azért lehet, mert bár például nekem is volna mit Havas szemére hánynom, én sem teszem. Mert amit itt a fideszmédia művel, az egy hányinger.  Még Havasénál is hánytatóbb.
Nem fogok én sem úgy táncolni, ahogy Habonyék fütyülnek.” – írta pár napja Vágó István a facebook oldalán.Ha hibázott valaki, márpedig úgy fest, hogy Havas Henrik itt hibát követett el, Vágó István állítása szerint mindenképpen, akkor a hibázónak vállalnia kell a felelősséget. A hiba az hiba, ezen nincs mit magyarázni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük