Vágó István
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nehéz bármit is mondani a kialakult helyzetről főként úgy, hogy ne legyen félreértelmezésre alkalmas, talán csak ennyit: Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.

A jövő héten kerül a boltokba Bárdos András új könyve, a Vágó Istvánról készült Kinyitom a számat című kötet. A TV2 műsorvezetője itt lebbenti fel a fátylat arról a titokról, hogy miért nem állhatják ki egymást Havassal, s hogy miért csatáznak a nyílt színen.

Merthogy az üzengetések, „beszólások”, piszkálódások rendszeresen a nagy nyilvánosság előtt történnek. Írja a blikk.hu

Vágó István a kvíz műfajának legsikeresebb magyar alakja, számos díj kitüntetettje, a Demokratikus koalíció országos elnökségi tagja és XII. kerületi önkormányzati képviselője. Méltán megbecsült tagja a magyar társadalomnak.

Jó nyolc évvel ezelőtt egy Heti hetes bulin találkozott Havas Henrik Vágó István feleségével. Rá pár napra Havas smsekkel kezdte bombázni Vágó feleségét, ami természetesen sem neki sem a kvízmesternek nem tetszett.

Havas Henrik

„Az egyik kiemelt cikk címe az Origón ez: „Kínosan hallgat az ellenzéki média Havas Henrik szexuális zaklatásairól”.
Nos, ez azért lehet, mert bár például nekem is volna mit Havas szemére hánynom, én sem teszem. Mert amit itt a fideszmédia művel, az egy hányinger.  Még Havasénál is hánytatóbb.
Nem fogok én sem úgy táncolni, ahogy Habonyék fütyülnek.” – írta pár napja Vágó István a facebook oldalán.

Ha hibázott valaki, márpedig úgy fest, hogy Havas Henrik itt hibát követett el, Vágó István állítása szerint mindenképpen, akkor a hibázónak vállalnia kell a felelősséget. A hiba az hiba, ezen nincs mit magyarázni.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...