Isten kegyelmére hivatkoznak? Mondok én Önöknek valamit… – Kunhalmi Ágnes kíméletlenül a Fidesz szemébe mondta az igazságot (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Kunhalmi Ágnes a parlamentben történelmi jelentőségű felszólalást tett.

Kunhalmi Ágnes az MSZP parlamenti képviselője, a szocialisták budapesti elnöke ma bebizonyította, hogy igen is van értelme a parlamenti politizálásnak, ugyanis ha csak annyit el lehet érni, hogy a kormánypárti politikusok szemlesütve szégyenkezzenek azon a politikán amit csinálnak, már megéri felszólalni a parlamentben.

 

Kunhalmi kíméletlenül szembesítette a kormánypárti többséget az igazsággal, bizony ebben az országban a mai kormánynak nincs mire büszkének lennie. Tönkretették az országot és elvették a jövőt is az elkövetkezendő generációktól.

Hiába hivatkoznak arra, hogy “Isten kegyelméből” kormányoznak, ugyanis demokráciában sokkal inkább a választók azok, akinek meg kell felelniük. 2010-hez képest még a határon túli szavazatokat is beleszámolva több százezer szavazatot veszített a Fidesz. Nem szereztek többséget a választásokon, a kétharmad is csak az igazságtalan választási rendszernek köszönhető, de 2018 után a demokratikus ellenzék ki fogja kiáltani a IV. Magyar Köztársaságot. Lehet rettegni az elszámoltatástól!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük