Isten kegyelmére hivatkoznak? Mondok én Önöknek valamit… – Kunhalmi Ágnes kíméletlenül a Fidesz szemébe mondta az igazságot (+videó)


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Kunhalmi Ágnes a parlamentben történelmi jelentőségű felszólalást tett.

Kunhalmi Ágnes az MSZP parlamenti képviselője, a szocialisták budapesti elnöke ma bebizonyította, hogy igen is van értelme a parlamenti politizálásnak, ugyanis ha csak annyit el lehet érni, hogy a kormánypárti politikusok szemlesütve szégyenkezzenek azon a politikán amit csinálnak, már megéri felszólalni a parlamentben.

 

Kunhalmi kíméletlenül szembesítette a kormánypárti többséget az igazsággal, bizony ebben az országban a mai kormánynak nincs mire büszkének lennie. Tönkretették az országot és elvették a jövőt is az elkövetkezendő generációktól.

Hiába hivatkoznak arra, hogy “Isten kegyelméből” kormányoznak, ugyanis demokráciában sokkal inkább a választók azok, akinek meg kell felelniük. 2010-hez képest még a határon túli szavazatokat is beleszámolva több százezer szavazatot veszített a Fidesz. Nem szereztek többséget a választásokon, a kétharmad is csak az igazságtalan választási rendszernek köszönhető, de 2018 után a demokratikus ellenzék ki fogja kiáltani a IV. Magyar Köztársaságot. Lehet rettegni az elszámoltatástól!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük