Máris kicsinálnák Karácsony Gergelyt? – Gyomorforgató kampány indult a miniszterelnök-jelölt ellen (+képek)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Arra, hogy támadni fogják Karácsony Gergelyt a tegnapi MSZP-PM megállapodás után szinte borítékolni lehetett, de hogy ennyire penetráns és gyomorforgató módon azt nem gondoltuk volna egy pillanatra sem.

Őszinte leszek Önnel kedves olvasó. Nem szerettem volna megírni ezt a cikket, nagyon nem. Ennek a cikknek nem szabadott volna megszületnie. De néha döntést kell hoznunk: az igazat írjuk, vagy a szépet. Mi most az igazság mellett döntöttünk.

Úgy kezdtem, hogy nem szabadott volna megszületnie a cikknek, azonban nem megírni nem lett volna szabad, hanem azon körülményeknek nem szabadott volna összeállnia azon politikai cselekvéseknek, lépéseknek nem szabadott volna megtörténnie, amik oda vezettek, hogy ez a cikk megszülessen.

Mert milyen aljasság kell ahhoz, hogy az ellenzéki oldal önmagára támadjon a legsötétebb habonyi módszerekkel és mi végre? Parlamenti helyekért, üveggyöngyökért? Mert sajnos semmi, de tényleg semmi nem tud magyarázat lenni arra a gyalázatra amely folyik a demokratikus baloldal egyes pártjainál.

Itt már régen nem Orbán leváltása a cél egyeseknél, pusztán az, hogy minél több képviselő csücsülhessen be a parlament bársonyszékeibe. Erről szólt Botka kinyírása és most erről szól Karácsony lejáratása is.

Itt nem más történik, mint a kormányváltás elárulása módszeresen!

Mert semmi, de semmi nem lehet indok arra, hogy bárki nekirontson a kormányváltás útján elindulóknak. Sem pártérdek, sem olvasottsági érdekek. Hogy világos legyen, ezeket az erőket a demokratikus közvélemény ki fogja vetni ezeket a köröket maguk közül.
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük