Sándor Mária visszatért: élő adásban, könnyekkel küzdve mondott vádbeszédet az Orbán-rezsim fölött


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A ország Sándor Máriája visszatért!

Nehéz mit hozzátenni azokhoz a képsorokhoz amik lezajlottak Kálmán Olga adásában. Megható mégis erővel teli volt mindaz, amit elmondott a “fekete ruhás” nővér. Sándor Mária aki egyébként éveken át küzdött az egészségügyben tarthatatlan állapotok megváltoztatásáért.A 444.hu beszámolója szerint Sándor Mária akkor lett híres, amikor az RTL egészségügyről szóló riportműsorában elsírta magát, és kifakadt a magyar egészségügy tarthatatlan helyzete miatt. Később tiltakozó akciót szervezett, a céljait támogató egészségügyi dolgozókat arra kérte, hogy egy kijelölt napon fekete ruhában menjenek dolgozni.

Majdnem a teljes élete ráment erre a harcra. Belefáradt a harcba és öngyilkossági kísérletet is elkövetett, ezek után döntött úgy, hogy abbahagyja a közéleti ténykedését.

Sándor Mária ma segédápolóként dolgozik a legrászorultabb betegek mellett. Mint elmondta, sohasem akart vezető lenni, csupán a kolléganői mellett szeretett volna kiállni és harcolni az Ő körülményeik javítása érdekében.

Most viszont újra megszólalt és azt gondolom mindenkinek hallania kell a szavait:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük