Sándor Mária visszatért: élő adásban, könnyekkel küzdve mondott vádbeszédet az Orbán-rezsim fölött


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A ország Sándor Máriája visszatért!

Nehéz mit hozzátenni azokhoz a képsorokhoz amik lezajlottak Kálmán Olga adásában. Megható mégis erővel teli volt mindaz, amit elmondott a “fekete ruhás” nővér. Sándor Mária aki egyébként éveken át küzdött az egészségügyben tarthatatlan állapotok megváltoztatásáért.

A 444.hu beszámolója szerint Sándor Mária akkor lett híres, amikor az RTL egészségügyről szóló riportműsorában elsírta magát, és kifakadt a magyar egészségügy tarthatatlan helyzete miatt. Később tiltakozó akciót szervezett, a céljait támogató egészségügyi dolgozókat arra kérte, hogy egy kijelölt napon fekete ruhában menjenek dolgozni.

Majdnem a teljes élete ráment erre a harcra. Belefáradt a harcba és öngyilkossági kísérletet is elkövetett, ezek után döntött úgy, hogy abbahagyja a közéleti ténykedését.

Sándor Mária ma segédápolóként dolgozik a legrászorultabb betegek mellett. Mint elmondta, sohasem akart vezető lenni, csupán a kolléganői mellett szeretett volna kiállni és harcolni az Ő körülményeik javítása érdekében.

Most viszont újra megszólalt és azt gondolom mindenkinek hallania kell a szavait:
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük