A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
A ország Sándor Máriája visszatért!

Nehéz mit hozzátenni azokhoz a képsorokhoz amik lezajlottak Kálmán Olga adásában. Megható mégis erővel teli volt mindaz, amit elmondott a “fekete ruhás” nővér. Sándor Mária aki egyébként éveken át küzdött az egészségügyben tarthatatlan állapotok megváltoztatásáért.


Kövess minket facebookon is


A 444.hu beszámolója szerint Sándor Mária akkor lett híres, amikor az RTL egészségügyről szóló riportműsorában elsírta magát, és kifakadt a magyar egészségügy tarthatatlan helyzete miatt. Később tiltakozó akciót szervezett, a céljait támogató egészségügyi dolgozókat arra kérte, hogy egy kijelölt napon fekete ruhában menjenek dolgozni.

Majdnem a teljes élete ráment erre a harcra. Belefáradt a harcba és öngyilkossági kísérletet is elkövetett, ezek után döntött úgy, hogy abbahagyja a közéleti ténykedését.

Sándor Mária ma segédápolóként dolgozik a legrászorultabb betegek mellett. Mint elmondta, sohasem akart vezető lenni, csupán a kolléganői mellett szeretett volna kiállni és harcolni az Ő körülményeik javítása érdekében.

Most viszont újra megszólalt és azt gondolom mindenkinek hallania kell a szavait:


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here