Sándor Mária visszatért: élő adásban, könnyekkel küzdve mondott vádbeszédet az Orbán-rezsim fölött


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A ország Sándor Máriája visszatért!

Nehéz mit hozzátenni azokhoz a képsorokhoz amik lezajlottak Kálmán Olga adásában. Megható mégis erővel teli volt mindaz, amit elmondott a “fekete ruhás” nővér. Sándor Mária aki egyébként éveken át küzdött az egészségügyben tarthatatlan állapotok megváltoztatásáért.

A 444.hu beszámolója szerint Sándor Mária akkor lett híres, amikor az RTL egészségügyről szóló riportműsorában elsírta magát, és kifakadt a magyar egészségügy tarthatatlan helyzete miatt. Később tiltakozó akciót szervezett, a céljait támogató egészségügyi dolgozókat arra kérte, hogy egy kijelölt napon fekete ruhában menjenek dolgozni.

Majdnem a teljes élete ráment erre a harcra. Belefáradt a harcba és öngyilkossági kísérletet is elkövetett, ezek után döntött úgy, hogy abbahagyja a közéleti ténykedését.

Sándor Mária ma segédápolóként dolgozik a legrászorultabb betegek mellett. Mint elmondta, sohasem akart vezető lenni, csupán a kolléganői mellett szeretett volna kiállni és harcolni az Ő körülményeik javítása érdekében.

Most viszont újra megszólalt és azt gondolom mindenkinek hallania kell a szavait:


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük