Mutatunk egy képet, amely bebizonyítja, hogy a Fideszen már csak szánakozni lehet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez volna a nagy rettegett kormánypárt? Nem más ez, mint egy fogatlan oroszlán.

Mutatunk egy fotót, amelyet nem a képzelet szült, hanem maga a Fidesz. Mit Fidesz, Pócs János országgyűlési képviselő töltötte fel közösségi oldalára.Még mielőtt a képről értekeznénk, egy kicsit tekintsük át a mai politikai helyzetet.Nos ott tartunk, hogy a Fidesznek a teljes politikai mondanivalója leredukálható csupán egyetlen szóra: SOROS. Már nem állít semmit a kormánypárt, nem gondol, nem képzel, csak SOROS.

Nem akar semmit a világtól, nincsenek elképzelései csak Sorosozik. Nos ez annyura a kormány szubkultúrájának a része lett, hogy még egy disznóvágást sem tud megszervezni anélkül, hogy Soros György ne kerüljön elő, mutatjuk a képet, amelyet Pócs János fideszes képviselő töltött fel közösségi oldalára:

A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…?Jó étvágyat! – írja a parlamenti képviselő. 

Mindenkinek kellemes szánakozást kívánunk!

Balra MAgyar

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük