Mutatunk egy képet, amely bebizonyítja, hogy a Fideszen már csak szánakozni lehet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez volna a nagy rettegett kormánypárt? Nem más ez, mint egy fogatlan oroszlán.

Mutatunk egy fotót, amelyet nem a képzelet szült, hanem maga a Fidesz. Mit Fidesz, Pócs János országgyűlési képviselő töltötte fel közösségi oldalára.Még mielőtt a képről értekeznénk, egy kicsit tekintsük át a mai politikai helyzetet.

Nos ott tartunk, hogy a Fidesznek a teljes politikai mondanivalója leredukálható csupán egyetlen szóra: SOROS. Már nem állít semmit a kormánypárt, nem gondol, nem képzel, csak SOROS.

Nem akar semmit a világtól, nincsenek elképzelései csak Sorosozik. Nos ez annyura a kormány szubkultúrájának a része lett, hogy még egy disznóvágást sem tud megszervezni anélkül, hogy Soros György ne kerüljön elő, mutatjuk a képet, amelyet Pócs János fideszes képviselő töltött fel közösségi oldalára:

A jásziványiak az imént küldték ezt a fotót az erdélyi testvértelepülésükről. Ott már egy disznóval kevesebb van…?Jó étvágyat! – írja a parlamenti képviselő. 

Mindenkinek kellemes szánakozást kívánunk!

Balra MAgyar
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük