Hátborzongatóan jó lett az MSZP új kampányfilmje


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ritkán mondunk ilyet de az MSZP kimaxolta a műfajt.

Az aktuális politikai helyzethez igazodva elkészítette az MSZP az elmúlt időszak legjobb kampányfilmét. Persze egyébként és nem pártszimpátiát nézve az MSZP mindig is erős kampányfilmeket készített, de a Szocialisták most nagyon megtalálták a hangot, szinte libabőrös lesz az ember, amikor ezeket a képsorokat nézi.És a politikai üzenet is telitalálat. Az MSZP végre képes hatni szavazóinak az érzelmeire is. Korábban pedig a párttal szemben talán ez volt a legnagyobb kritika, de az MSZP most derekasan pótolta ezt a hiányosságát.

 

Az MSZP üzenete ebben a filmben az elszántság. Mint ahogyan a film fogalmaz: Mindannyiunknak van egy célja, ami utat mutat egy életen át. De mi történik akkor, ha a cél felé vezető úton egyszerre elhagy minden erőnk, ha elfogy az energia, a lelkesedés?

Amikor a LEGGYENGÉBBNEK érezzük magunkat akkor vagyunk a legerősebbek!

Üzeni az MSZP.
 

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük