Hátborzongatóan jó lett az MSZP új kampányfilmje


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ritkán mondunk ilyet de az MSZP kimaxolta a műfajt.

Az aktuális politikai helyzethez igazodva elkészítette az MSZP az elmúlt időszak legjobb kampányfilmét. Persze egyébként és nem pártszimpátiát nézve az MSZP mindig is erős kampányfilmeket készített, de a Szocialisták most nagyon megtalálták a hangot, szinte libabőrös lesz az ember, amikor ezeket a képsorokat nézi.

És a politikai üzenet is telitalálat. Az MSZP végre képes hatni szavazóinak az érzelmeire is. Korábban pedig a párttal szemben talán ez volt a legnagyobb kritika, de az MSZP most derekasan pótolta ezt a hiányosságát.

 

Az MSZP üzenete ebben a filmben az elszántság. Mint ahogyan a film fogalmaz: Mindannyiunknak van egy célja, ami utat mutat egy életen át. De mi történik akkor, ha a cél felé vezető úton egyszerre elhagy minden erőnk, ha elfogy az energia, a lelkesedés?

Amikor a LEGGYENGÉBBNEK érezzük magunkat akkor vagyunk a legerősebbek!Üzeni az MSZP.

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük