Az MSZP elnöke nagy bejelentést tett – felbolydul az ellenzéki oldal?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Újabb lépéssel került közelebb a kormányváltás?

Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke közleményt adott ki, melyben az MSZP reagált Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök jelöltjének bejelentésére, mely szerint támogatják az MSZP javaslatát és készek együttműködni a kormányváltás érdekében.

Molnár Gyula az alábbi közleményt adta ki:

Ma tízből hét magyar elégedetlen a kormánnyal, a többség kormányváltást akar. Az ellenzék dolga az, hogy az ennek megfelelő, a legérthetőbb és leghatékonyabb szavazást lehetővé tegye. Ezért képviseltük és képviseljük azt az álláspontot, hogy a demokratikus ellenzéki erőknek, akik elkötelezettek a kormányváltásban – gyakran a saját pártérdekeiket is háttérbe szorítva – közösen kell indulni a választáson. A változást akarók számára egyértelmű és világos tartalmi és szervezeti alternatívát kell nyújtani.

Az egy körzetben egy jelölt érdekében tárgyalunk a koordinált indulásról is, de igazán hatékony és érthető megoldásnak a választók számára a közös indulást tekintjük. Ezért üdvözöljük a Párbeszéd Elnökségének nyilatkozatát és készen állunk arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül egyeztessünk a részletekről.

Az általunk nyilvánosságra hozandó „Tegyünk igazságot” program alkalmas lehet, hogy megfelelő személyi és szervezeti megoldásokkal valódi baloldali alternatívát kínáljon a jelenlegi hatalommal szemben. Ezért hívtam meg Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet az MSZP december 9-ei programbemutató rendezvényére. – írta közleményében Molnár Gyula az MSZP elnöke.Karácsony tehát valószínűleg ott lesz az MSZP programadó rendezvényén. Várjuk a további fejleményeket, mindenesetre elmondható, ma az ellenzéki oldal nagyot lépett előre a teljes körű együttműködés felé.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük