A neves vallástörténész kíméletlenül visszavágott a “Soros disznóvágó” fideszeseknek – feltörölte velük a padlót


A kép illusztráció
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Nagyon megéri végigolvasni!

Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője, eredeti foglalkozását tekintve víz- és gázszerelő, a facebook-oldalán közzétett egy fotót, ahol vidám jásziványiak állnak körül egy feketére égett disznót, amelyen az alábbi felírat teszi egyértelművé – még a hülyék számára is – az égett disznó megörökítésének emelkedett célját és szándékát:

„Ő VOLT A SOROS!!!”. Pócs János víz- és gázszerelő, kormánypárti képviselő ehhez még hozzáteszi: „Ott már egy disznóval kevesebb van…”


Hát akkor most arra kérném Köves Slomó főrabbit, hogy legyen kedves elmondani Pócs János kormánypárti országgyűlési képviselőnek (víz- és gázszerelőnek), hogy a disznónak (hazir), mint a szenny, a mocsok és a tisztátalanság jelképének egy bizonyos hagyományon belül milyen szerepe volt, olykor még a nevét sem lehetett kiejteni, s a puszta látványa tisztátalanságot okozott, s azt is legyen kedves Köves Slomó elmesélni Pócs János országgyűlési képviselőnek (víz- és gázszerelőnek), meg a vidám jásziványi gyülekezetnek, hogy egy másik hagyományban a disznó milyen szerepet töltött be abban, hogy annak a hagyománynak a képviselőit és az egész népet, amelyen belül a disznó (hazir) a tisztátalanságot jelentette, azonosítsák a disznóval, bemutassák, hogy emezek, akik tisztátalannak tartják a disznót (hazir), valójában nem is utasítják el ezt az állatot, hanem azok csöcsét szopogatva szívják magukba az ördögi gonoszságot, a bűn minden lehetséges formáját, máskor a disznóval közösülnek, vele egyesülnek.

Szép nagy irodalma van ennek, az itthoni könyvtáramból is – fénymásolásra – szívesen adok kölcsön sok-sok idegen nyelvű könyvet, tanulmányt Köves Slomónak (meg a TEV aktivistáinak), s azt is örömmel elmondom, hogy miért kellett azokat, akik a disznót tisztátalannak tartották, sok esetben megégetni, tisztító tűznek alávetni. 


A vizualitás kedvéért néhány szép és eligazító felvételt közzétennék a fenti témából, a legkevésbé a jásziványiaknak és a félhülye (vagy tán egészen az) Pócs Jánosnak adresszálva, hanem kizárólag Köves Slomó részére. – írja Gábor György vallástörténész közösségi jegyzetében. 
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük