Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gálvölgyi János lánya, Dorka nagy vágya volt, hogy színházigazgató legyen. Az álom teljesült, ám sokan úgy gondolják, csak azért sikerült ezt elérnie, mert Gálvölgyi az apja.

„A véletlennek köszönhetem, hogy színházigazgató lettem, bár hallottam olyan „jóindulatú” megjegyzéseket is, hogy édesapám vett nekem egy színházat” – mondta a Story Magazinnak.

A színidirektor azt mondta a lapnak, soha nem használta ki, azt a kártyát, hogy apjára hivatkozzon és nem is kért segítséget tőle, hogy könnyebben tudjon boldogulni a színházi világban. Ezzel kapcsolatban egy történetet is mesélt: „Szerettem volna Kern Andrást felkérni egy szerepre, de nem értem utol. Eszembe sem jutott, hogy szóljak apukámnak, keresse meg helyettem, és közvetítsen.”

A 41 éves Dorka, aki jelenleg a Hatszín Teátrum igazgatónője, nemrég házasodott meg harmadjára. Édesapja azonban nem vett részt az esküvőn.

A kétgyermekes anyuka elárulta, apja az esküvője előtti napon rosszul lett. Mint kiderült, vesekómát kapott, még saját lányát sem ismerte meg. Dorka a kórházból ment a saját esküvőjére.

„Amikor végre kinyitotta a szemét, ott ültem az ágya mellett az esküvői fotókkal a kezemben. Együtt néztük végig, és együtt sírtunk” – idézi a Blikk Dorkát, aki kifejtette, nagyon örül, hogy édesapja az eset óta újra maximálisan egészséges.

Forrás: Szeretlek Magyarország


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...