Szavazás! Ön szerint kinek van igaza a szexuális zaklatás botrányban?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Havas Henriknek vagy Baukó Évának hisz jobban?

Korábban beszámoltunk róla, hogy:

A Való Világban ismertté vált, de a második sorozatban is feltűnő Baukó Éva a Facebookon jelentette be, hogy nyolc évvel ezelőtt szexuálisan molesztálták. A posztban nem nevezi meg zaklatóját, de az Indexnek telefonon elmondta, hogy Havas Henrikről van szó, akinek pár hónapon át volt a személyi asszisztense.

 Az index.hu szerint korábban, 2012-ben Dopemannek adott egy interjút, amiben azt állította, hogy Havas Henrik análisan akart vele közösülni.

Mindezt cáfolta Havas Henrik. Állítása szerint soha ilyesmi nem történt, sőt mi több Baukó sosem dolgozott együtt vele. Mint elmondta szerinte egy lejárató kampány folyik ellene. Ezen túl nem kommetálta az eseményeket, mint fogalmazott:

“szarok bele”

A BalraMagyar ismét számít olvasói véleményére

Szavazás! Ön szerint kinek van igaza a szexuális zaklatás botrányban?View Results

Betöltés ... Betöltés ...

A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük