Döbbenetes képsorok az ATV-ben: Vujity Tvrtko szembeköpte az ATV nézőit (+videó)


A kép forrása: blikk.hu
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Mostanában egyre érdekesebb az a folyamat, ami az ATV-nél megy.

Régen baromi egyszerű volt tájékozódni a sajtóban. Mindenki tudta, hogy az ATV MSZP-s a HírTV meg Fideszes. Ma már nem ennyire egyértelmű és nem is csak azért, mert megszaporodtak a pártok és nem is csak azért mert most már szinte minden Fideszes.

Egész egyszerűen néha magam is nehezen döntöm el, hogy az ATV mennyire ellenzéki. Mondom ezt úgy, hogy egy cseppet sem gondolnám a HírTV-t jobbnak az ellenzékinek beállított Jobbik propagandájával.

Persze a HírTV-ről egy percig sem gondoltam, hogy valóban baloldali lenne. Mindezek ellenére tragikus ami az ATV-vel történt. Most nem azzal van a baj, hogy a csatorna politikusok helyett lassan a szomszéd Mari nénit is behívja, mint civil szakértőt, vagy annyira bulvár témákat vesz elő, mintha a Blikk költözött volna be a stúdiókba. Érteni vélem, de úgy hiszem aki ATV-t néz az politikai hírekre és véleményekre kíváncsi, no és persze politikusokra.

Mi baloldali demokraták pedig szörnyülködve nézzük mi történt kedvenc csatornánkkal. Demcsák Zsuzsát olcsó húzás lenne itt felhozni ezért megosztanám azt a videórészletet ami miatt egyáltalán elkezdtem megírni a cikkemet.

Az első videón úgy érezte Tvrtko, keményen bele kell állnia az MSZP-be

Az MSZP-t alázzák az ATV-ben

Az MSZP-t alázzák az ATV-ben – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

Egyből utána a DK-val mosta fől verbálisan a padlót, kicsit felmagasztalva a Fideszt:

A DK-t alázza az ATV

A DK-t alázza az ATV – Coub – GIFs with sound by BalraMagyarNos eleve érdekes ilyen módon felkonferálni az érkező vendégeket, úgy mint Szanyi Tibort vagy Vadai Ágnest, de talán mintha nem emiatt lennénk ATV nézők.

A teljes videó itt tekinthető meg egyébként.

Nem a kritikákkal van a baj. De egy olyan országban, ahol a Fidesz minden csatornán folyik, minden lapban, minden televízióban szinte előre megírt Fidesz közleményeket olvasnak fel, a demokratikus orgánumoknak talán nem az ellenzék folyamatos megosztásával és kritizálásával kellene foglalkozniuk. Ne a baloldal politikusaival mutassák meg a Tvrtko-félék mennyire kemény újságírók.

Nem látom az ATV-n azt a tényfeltáró, Fidesz-mutyikat leleplező oknyomozó műsort például, amelyre pedig igen komoly igény lenne…


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük