Ezt nem fogod elhinni: Emiatt kellett távoznia az Orbánt kérdező rádiósnak


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ilyen egyszerűen nincs!

Nem kérdezheti többé Kocsis Éva péntek reggelenként Orbán Viktor miniszterelnököt a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában – írja a 444.hu cikkére hivatkozva a 168ora.hu.A  műsorvezetőnek azért kell távoznia, mert néha valódi kérdéseket is feltett a kormányfőnek.

Kocsist hivatalosan arra hivatkozva távolították el, hogy a kérdéseiben túl markánsan jelenik meg a saját véleménye, amiről egy interjúban azt mondta, számára az a fontos, hogy gondolkodásra késztesse a hallgatókat.

Olyan társadalomban kellene élni, ahol tudunk párbeszédet folytatni, amelyben kíváncsiak vagyunk a kritikákra, amiben hajlandóak vagyunk azt tudomásul venni, hogy itt is és ott is vannak hibák

– mondta egy interjúban erről.

Kocsist a Kossuth Rádió vezetősége többször is figyelmeztette, hogy kerülje az öntörvényűséget, de nem fogta vissza magát. Nem rúgják ki, de egy időn át nem kap műsort. A 444 úgy tudja, hogy kiemelt szerkesztőként az  igazgatóságon dolgozhat tovább.

A 180 percbe Kiss Gábor Istvánt ültetik vissza, aki korábban már vezette a műsort, a kérdéseibe pedig nem szövi bele a saját véleményét. A legutóbbi Orbán-interjút már ő készítette.

A 444 szerint mivel a műsorbeosztás az év végéig megvan, és mindenhol Kocsis neve szerepelt,
a változás magát a miniszterelnököt is meglepte.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük