Akkora égést mutatott be a Momentum, amekkorát régen láttunk – ennél cikibb dolgot nehéz művelni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Elmúlt a varázs, innen nehéz lesz visszajönni.

A Momentum gyakorlatilag a Nolimpia kampány óta folyamatosan mélyrepülésben van. Egyetlen olyan rendezvényt nem tudott összehozni, ami sikerrel zárult volna és ebből a mai nap sem kivétel, azonban ma egy olyan rendezvénybe sikerült belebuknia a Momentumnak, amibe még soha senki nem bukott bele.

A Momentum ma nagyszabású ételosztást szervezett a VIII. kerületi Orczy térre. Mint a párt a rendezvénye meghívójában is nyilvánvalóvá tette:

“A Momentum továbbra is kiáll a civilek mellett. Az őket megbélyegző törvény visszavonása mellett célunk az is, hogy megmutassuk: a civil szervezetek elkötelezett munkája elengedhetetlen az ország kiegyensúlyozott működéséhez.

Ezért december 4-én délben ételosztást szervezünk az Orczy téren, hogy ezzel is szolidaritásunkat fejezzük ki a civilek mellett.”

Nos, ha valahol rengeteg rászoruló van az a VIII. kerület és különösen az Orczy tér környéke.A mérce.hu élő adásban számolt be a rendezvényről, ahol több kommentelőnek is feltűnt az, hogy:

nincs résztvevő az ételosztáson

Ágnes például úgy látta: Végig hallgattam, végignéztem. Lehet, hogy rossz a szemem, de én nem láttam, hogy egyetlen éhező ember evett volna. Lehet, hogy nem tudták, hogy ételosztás van?

Egy másik kommentelő csupán kérdésként tette fel, hogy: rossz helyre mentek hol vannak az éhes emberek?

Pár órával később mi is meglátogattuk a helyszínt, ahol ezt a fotót sikerült készítenünk. Szándékosan nem a rendezvény elején, mert egy arról tudósított a Mérce, kettő nem lett volna etikus.

A rendezvény kb közebén ennyien vettek részt az ételosztáson:

Mi lehet az oka annak, hogy egy közterületi ételosztásba belebukhat egy párt?

A Mérce kommentelői közül egy budapesti nyugdíjas András fejtette meg az okokat:

Az éhező hajléktalanoknak nincs internet-Facebook lehetősége és így pont ők nem értesültek erről az ingyenes kaja osztásról ?

Több kerületi lakostól érdeklődtünk, a Momentum milyen módon hirdette meg a környéken a karitatív akcióját, de senki nem hallott arról, hogy a Momentum bármit is szervezett volna a környéken. Felmerül tehát a kérdés, valóban segíteni akart a párt csak ennyire dilettáns vagy nemes egyszerűséggel csak a kamerák előtt akartak látszani?

A rendezvénynek mindenesetre készítettek csili-vili facebook fotót:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük