Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A Magyar Szocialista Párt közleményben tudatta a gyászhírt!

Életének 63. évében elhunyt Devánszkiné dr. Molnár Katalin volt országgyűlési képviselő, a XVII. kerület egykori polgármestere, a Fővárosi Közgyűlés volt tagja. Megrendüléssel és fájó szívvel búcsúzunk politikustársunktól és barátunktól.

1979-ben végzett az ELTE Állam- és Jogtudományi karán. Első munkahelyén munkajoggal foglalkozott. 1987-től végigjárta a közigazgatás különböző lépcsőfokait, így áttekintést kapott és kellő szakmai tapasztalatot szerzett az államigazgatás egyes területein: volt ügyfélszolgálati irodavezető, majd Pécel Nagyközség VB-titkára, 1991-95 között az V. kerületi ingatlankezeléssel foglalkozó önkormányzati cég jogásza, majd a XVII. kerületi hasonló gazdasági társaság ügyvezetője.

1985-90 között tanácstagként képviselte a Kaszáló utcai lakótelepen élőket. 1994-től önkormányzati képviselő, a szocialista képviselőcsoport vezetője, az Ügyrendi és Etikai Bizottság elnöke a XVII. kerületben. 1998-ban választották meg a XVII. kerület, Rákosmente polgármesterének. 2002-2006 között országgyűlési képviselő, az Alkotmány- és Igazságügyi Bizottság tagja. 2006-tól a Fővárosi Önkormányzat képviselője.

Devánszkiné dr. Molnár Katalin elkötelezett baloldali politikus, lelkiismeretes kolléga és igaz barát volt. Családja gyászában osztozunk, emlékét megőrizzük.

A Magyar Szocialista Párt Devánszkiné dr. Molnár Katalint saját halottjának tekinti. – írja közleményében a Magyar Szocialista Párt.

Legyen könnyű neki a föld!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: