Őrjöngenek a Fidesznél – Czeglédy Csaba ismét parádés módon babrált ki velük


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 78

Egész egyszerűen nem bírnak a Fideszes fiúk a sztárügyvéddel.

Bebörtönözték, megpróbálták lejáratni minden eszközzel Czeglédy Csaba sztárügyvédet, aki nem mellesleg az MSZP politikusa. Meghurcolták nyilvánosan, sőt ügyében Gyurcsány Ferenc feleségét Dobrev Klárát is beidézték tanúként.

Czeglédyt azonban nem tudja megtörni a hatalom. Még így is a rácsok mögül is folyamatosan nyeri a pereket. Ugyanis mondjuk ki őszintén az egész eljárás egy koncepciós ügy.

Azon túl, hogy nemrégiben a Habony Árpádhoz köthető Ripost ellen nyert pert, mivel az újság bírósági ítélet hiányában valótlanul állította, hogy Czeglédy Csaba ügyvéd bűncselekmény elkövetője lenne, Vajna TV2-je is megszívta.

Mint Czeglédy Csaba ügyvédjétől megtudtuk, pénteken első fokon kimondta a bíróság, hogy 2017. szeptember 28. napján a Tények című, valamint 2017. szeptember 29. napján a Tények reggel című hírműsoraiban a TV2 valótlanul híresztelte, hogy 500 ki nem fizetett felnőtt dolgozója van a Czeglédy Csabához köthető cégnek.

Itt jegyezzük meg, hogy a csatorna annak a Szabó Bálintnak a sajtótájékoztatójára hivatkozva terjesztette ezt a hamis hírt, aki Szegeden most már évek óta sikertelenül próbálja lejáratni a sikeres baloldali városvezetést, és most a szombathelyi MSZP-s önkormányzati képviselőbe is beletörni látszik a bicskája.

Sztárklikk/BalraMagyar


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 78
  • 78
    Shares

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük