Emberi történet egy Emberről – ennél meghatóbbat ritkán olvashattál


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ma ismét az erdőkertesi angyalnál jártunk, de most nem hoztunk, hanem vittünk. Szeretetet.


Néhány hete Rónai Egon műsorában meséltem Erzsike néniről, aki bár önmaga is nehéz körülmények között, megalázóan kevés nyugdíjból él, mégis szegény családok istápolásával tölti szabadidejét. 

Mindenképp nézze meg a videót ahhoz, hogy megismerje Erzsi néni az erdőkertesi angyal történetét, aki bár maga is súlyos beteg és maga is nélkülözni kénytelen, mégis erején felül segíti a szegényeket és a rászorulókat.

Komjáthi Imre

A műsorvezető Rónai Egon.

A műsor után sok jószándékú “kisember” jelezte a Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület felé, hogy most ők szeretnének segíteni az “erdőkertesi angyalnak”
Az összegyűjtött pénzadományt Zsolt Török barátom egyesületünk oszlopos tagja és Ádám Czeglédy a Societas alelnöke adták át Erzsikének. 


Az Egyenes Beszédben elhangzott történetnek még egy következménye lett.
Az erdőkertesi önkormányzat kiutalt 


1 köbméter tűzifát és határozatot hozott, miszerint Erzsike jogosult lakhatási támogatásra.
Erzsi Király hosszú ideje adományokat gyűjt, önzetlenül segíti a nehéz sorsú családok életét. Nagyon sok gyermeknek szerzett örömet az általa összegyűjtött, jó emberektől kapott játékokkal, ruhákkal, iskolatáskákkal.
Most a “kisemberek” összefogtak és ők segítettek az Erdőkertesi Angyalnak.
Köszönjük!

Komjáthi Imre

az MSZP volt elnökségi tagja, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes béreket egyesület elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük