Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ma ismét az erdőkertesi angyalnál jártunk, de most nem hoztunk, hanem vittünk. Szeretetet.


Néhány hete Rónai Egon műsorában meséltem Erzsike néniről, aki bár önmaga is nehéz körülmények között, megalázóan kevés nyugdíjból él, mégis szegény családok istápolásával tölti szabadidejét. 

Mindenképp nézze meg a videót ahhoz, hogy megismerje Erzsi néni az erdőkertesi angyal történetét, aki bár maga is súlyos beteg és maga is nélkülözni kénytelen, mégis erején felül segíti a szegényeket és a rászorulókat.

ATV

Az ATV az első magántelevízió hazánkban. A minőségi, színvonalas, magas értékrendű műsorok készítését és sugárzását célul kitűző kereskedelmi csatorna.

A műsor után sok jószándékú “kisember” jelezte a Munkát Kenyeret Tisztességes Béreket Egyesület felé, hogy most ők szeretnének segíteni az “erdőkertesi angyalnak”
Az összegyűjtött pénzadományt Zsolt Török barátom egyesületünk oszlopos tagja és Ádám Czeglédy a Societas alelnöke adták át Erzsikének. 


Az Egyenes Beszédben elhangzott történetnek még egy következménye lett.
Az erdőkertesi önkormányzat kiutalt 


1 köbméter tűzifát és határozatot hozott, miszerint Erzsike jogosult lakhatási támogatásra.
Erzsi Király hosszú ideje adományokat gyűjt, önzetlenül segíti a nehéz sorsú családok életét. Nagyon sok gyermeknek szerzett örömet az általa összegyűjtött, jó emberektől kapott játékokkal, ruhákkal, iskolatáskákkal.


Most a “kisemberek” összefogtak és ők segítettek az Erdőkertesi Angyalnak.
Köszönjük!

Komjáthi Imre

az MSZP volt elnökségi tagja, a Munkát, Kenyeret, Tisztességes béreket egyesület elnöke


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: