Elszabadultak az indulatok, nyilvánosan estek egymásnak – megkezdődött a Jobbik belháborúja


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Forrongnak az indulatok a kisebbik jobboldali pártnál.


Nemrég beszámoltunk arról, hogy Morvai Krisztina a Jobbik EP képviselője bejelentette 2019-től nem a Jobbik színeiben folytatja a politizálást. Ez, na meg a Fidesz közeli Nézőpont intézet legutóbbi közvélemény kutatása, mely kihozta a Jobbik népszerűsége mélyrepülésbe kezdett, elegendő volt ahhoz, hogy az amúgy is a pártot feszítő indulatok elszabaduljanak.

Novák Előd, a Jobbik korábbi alelnöke és volt országgyűlési képviselője, akit Vona Gábor kiszorított a pártból közösségi portálján tett kiírásával kezdődött minden:

A nemrégiben választókerületi elnöki tisztségétől is megfosztott politikus nemcsak arról írt, hogy a Jobbik az ő szavaival élve „hová süllyedt” mivel Novák szerint a párt a már a saját, nemzeti pénzpolitikát is feladná a párt az euró – korábban ellenzett – bevezetésével, és mint fogalmaz „de hát eggyel több vagy kevesebb köpönyegforgatás, korábbi választási ígéret megszegése, nem számít… „

„Kitartást kívánok a Jobbikban a magunkfajtáknak (hiszen sokan vannak, néhányan még a frakcióban is, várva egy alkalmasabb pillanatot), hogy innen még vissza tudjuk majd egyszer fordítani a szekeret, lehetőleg dr. Morvai Krisztinával karöltve, akivel 2014-ben 21%-os választási eredményig már eljutottunk az elvek feladása nélkül.” – írja Novák Előd.

Az indulatok azonban csak ezután szabadultak el, ugyanis a Jobbik politikusai, tagjai és szimpatizánsai elkezdték kommentálni Novák kíírását:

„Vona árulása vállalhatatlan és megbocsáthatatlan. Igen rövid idő alatt eljutott az adjon az istentől, az ország templomába gárdamellénybe bevonulástól, a Spinoza házban való bűnbánatig, hamuszórásig” kommentálja a történeteket Zsuzsa.„Mintha Dávid Ibolya végjátékát látnám az MDF – fel .” – állítja Attila a Pilisi Nemzeti Keresztény Egyesülettől

„Előd Barátunk ! Számítunk rátok ! Ha nem tudjátok elzavarni a köpönyegforgató hanukázó Vonát, akkor alapítsatok egy új pártot !” fűzi tovább Ferenc Nagykörűről

A Jobbikból kilépett Som Tamás, aki a párt Fejér megyei parlamenti képviselőjelöltje is volt, úgy látja, hogy: Volt Jobbikosként szörnyű látni, ami ott megy. Amit az utólsó 2 évben a Jobbik csinál, az nettó hazaárulás.

De persze nem mindenki megy szembe a pártvezetéssel és vannak akik Novákot is kritizálják, mint Móric: Elöd te egy kis szarcsimbok vagy. a jobbik szégyene jol tették hogy kirugtak. a kuró dorát is ki kellene. a jobbikban nincs helye a KSHITLEREKNEK

Zoltán szerint is vannak árulók a pártban: Ha itt valaki àruló lett az Morvai ès Gaudi…!! Ömlik belőlük a fidesz demagógiai…! Mièrt a Jobbikot kell gyalàzni!?? A fidesznèl nincs elèg amit kritizàlni lehet?? Mèszàros Lőrinc…Farkas Flóriàn..korrupció…nincs ott elèg????? Előd amit most csinàlsz azzal magadnak ès mindenki màs Jobbító szàndèkúnak àrtasz!!! Győzzön a Jobbik! Vona Gàbor pedig tökèletes miniszterelnök lesz!!

Béla úgy fogalmaz: Remélem Vonát megbünteti az Isten ezért a nyomorult gerinctelen árulásáért!!!!!

Márk szerint: Hát ez valóban nem a 2014-es Jobbik. Vajon mennyi idő amíg Toroczkai Lászlót is kiteszi Vona? Remélem a 2018-as vereség után Vona nem lesz újraválasztva. Ez már kezd sok lenni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük