Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gyalázatos országban élünk!

Az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán osztotta meg azt az elképesztő történetet, amelyet úgy hiszünk minden jó érzésű embert felháborít:

Az Országos Mentőszolgálat köszönetet mond mindazoknak, akik a bűncselekménnyel megvádolt két bajtársunk ártatlanságában mindvégig, velünk együtt megbíztak.

Mint ismeretes, 2016. november 9-én, a Széll Kálmán tér környékére hívtak mentőt, ahol egy fiatal lány rosszul lett. A fiatal később szexuális erőszakkal vádolta meg az őt ellátó mentőket, akiket ezután őrizetbe vettek, kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat, a bíróság pedig lakhely elhagyási tilalmat rendelt el számukra.

Az eljárás több mint egy éven át tartott, a nyomozást most lezárták, bűncselekményt nem állapítottak meg.

A lakosságtól, az emberektől ezalatt számtalan üzenet, levél és internetes bejegyzés érkezett, melyek segítséget, támogatást jelentettek a két meggyanúsított mentődolgozónak, és a többi sok ezer tisztességes életmentőnek is, ezt szívből köszönjük.

Az OMSZ, mint munkáltató, valamint a mentők 7800 fős közössége mindent meg fog tenni azért, hogy bajtársaink elmúlt 380 napban elszenvedett lelki sebei begyógyuljanak, és segítő hivatásukat tovább gyakorolhassák.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Friss részletek derültek a műtőasztalon meghalt nő ügyében: összecserélhettek két üveget

Műtősök és egy szakorvos ellen emeltek vádat Baranyában, mivel sóoldat helyett fertőtlenítőszerrel mosták át egy beteg feltárt hasüregét a műtőben. A szigetvári kórházban történt a...

Az MSZP szerint a kormány a háziorvosokat kezte el terrorizálni

Az MSZP elfogadhatatlannak tartja, hogy háziorvosokat vegzáljanak, bírsággal és a működési engedélyük visszavonásával fenyegessenek azért, mert nem hajlandóak önként vállalni az új ügyeleti rendszerben...

Drága árat fizethet: Orbán véletlen elszólta magát

Orbán Viktor a mostani brüsszeli EU-csúcson ismét szabad utat engedett az Oroszország elleni szankcióknak, hiszen ő is támogatta az Európai Tanács újabb szankciókat előkészítő...