Elképesztő történetről számolt be a Mentőszolgálat: 380 napig gyalázták bajtársainkat


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Gyalázatos országban élünk!

Az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán osztotta meg azt az elképesztő történetet, amelyet úgy hiszünk minden jó érzésű embert felháborít:

Az Országos Mentőszolgálat köszönetet mond mindazoknak, akik a bűncselekménnyel megvádolt két bajtársunk ártatlanságában mindvégig, velünk együtt megbíztak.Mint ismeretes, 2016. november 9-én, a Széll Kálmán tér környékére hívtak mentőt, ahol egy fiatal lány rosszul lett. A fiatal később szexuális erőszakkal vádolta meg az őt ellátó mentőket, akiket ezután őrizetbe vettek, kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat, a bíróság pedig lakhely elhagyási tilalmat rendelt el számukra.

Az eljárás több mint egy éven át tartott, a nyomozást most lezárták, bűncselekményt nem állapítottak meg.

A lakosságtól, az emberektől ezalatt számtalan üzenet, levél és internetes bejegyzés érkezett, melyek segítséget, támogatást jelentettek a két meggyanúsított mentődolgozónak, és a többi sok ezer tisztességes életmentőnek is, ezt szívből köszönjük.

Az OMSZ, mint munkáltató, valamint a mentők 7800 fős közössége mindent meg fog tenni azért, hogy bajtársaink elmúlt 380 napban elszenvedett lelki sebei begyógyuljanak, és segítő hivatásukat tovább gyakorolhassák.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük