Elképesztő történetről számolt be a Mentőszolgálat: 380 napig gyalázták bajtársainkat


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gyalázatos országban élünk!

Az Országos Mentőszolgálat facebook oldalán osztotta meg azt az elképesztő történetet, amelyet úgy hiszünk minden jó érzésű embert felháborít:

Az Országos Mentőszolgálat köszönetet mond mindazoknak, akik a bűncselekménnyel megvádolt két bajtársunk ártatlanságában mindvégig, velünk együtt megbíztak.

Mint ismeretes, 2016. november 9-én, a Széll Kálmán tér környékére hívtak mentőt, ahol egy fiatal lány rosszul lett. A fiatal később szexuális erőszakkal vádolta meg az őt ellátó mentőket, akiket ezután őrizetbe vettek, kezdeményezték az előzetes letartóztatásukat, a bíróság pedig lakhely elhagyási tilalmat rendelt el számukra.

Az eljárás több mint egy éven át tartott, a nyomozást most lezárták, bűncselekményt nem állapítottak meg.

A lakosságtól, az emberektől ezalatt számtalan üzenet, levél és internetes bejegyzés érkezett, melyek segítséget, támogatást jelentettek a két meggyanúsított mentődolgozónak, és a többi sok ezer tisztességes életmentőnek is, ezt szívből köszönjük.

Az OMSZ, mint munkáltató, valamint a mentők 7800 fős közössége mindent meg fog tenni azért, hogy bajtársaink elmúlt 380 napban elszenvedett lelki sebei begyógyuljanak, és segítő hivatásukat tovább gyakorolhassák.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük