Botka László egy zseniális trükkel cselezte ki Andy Vajnát – mutatjuk hogyan!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Szeged polgármestere olyat lépett, amit csak kevés helyen mernek megtenni.

A kasszától való távozás után reklamáció nincs. De mi a helyzet egy olyan országban, ahol a kasszát is elvitték. Ismeretes ugye, hogy a Fidesz közeli nagyvállalkozók bekebelezték a megyei lapokat. Ez alól a Csongrád megyei Délmagyarország sem kivétel, amely Andy Vajna tulajdonába került.Ezt elégelte meg az MSZP szegedi polgármestere Botka László. Botka László ugyanis legutóbbi döntésével “kicsavarta” Szegedet Vajnáék kezéből. Mint arról a Magyar Narancs is beszámol:

Szakított a Botka László-féle szegedi városvezetés az Andy Vajna tulajdonába került megyei napilappal – az önkormányzat és a városi cégek hírei és közleményei már nem a Délmagyarországban, hanem az önkormányzat saját lapjában, a Szegedi Tükörben jelennek meg.

A hirdetések átszervezéséről még a szeptember 22-i közgyűlésen döntöttek, ahogy arról is, hogy az eddigi évi 10-12 megjelenés helyett hetente adják ki a Szegedi Tükört, amit 75 ezer példányban, ingyen terjesztenek.

A lap azt írja: úgy tűnik, Botka a Délmagyarországtól átirányított milliókból erősítheti meg a hozzá közel álló médiát, aminek része a Szeged Televízió és a kötelékében készülő Szeged.hu híroldal, ezek fejlesztése mellett a Szegedi Tükör gyakoribb megjelenésére és további újságírók alkalmazására kellhet a pénz.

Így kell ezt csinálni!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük