Botka László egy zseniális trükkel cselezte ki Andy Vajnát – mutatjuk hogyan!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szeged polgármestere olyat lépett, amit csak kevés helyen mernek megtenni.

A kasszától való távozás után reklamáció nincs. De mi a helyzet egy olyan országban, ahol a kasszát is elvitték. Ismeretes ugye, hogy a Fidesz közeli nagyvállalkozók bekebelezték a megyei lapokat. Ez alól a Csongrád megyei Délmagyarország sem kivétel, amely Andy Vajna tulajdonába került.

Ezt elégelte meg az MSZP szegedi polgármestere Botka László. Botka László ugyanis legutóbbi döntésével “kicsavarta” Szegedet Vajnáék kezéből. Mint arról a Magyar Narancs is beszámol:

Szakított a Botka László-féle szegedi városvezetés az Andy Vajna tulajdonába került megyei napilappal – az önkormányzat és a városi cégek hírei és közleményei már nem a Délmagyarországban, hanem az önkormányzat saját lapjában, a Szegedi Tükörben jelennek meg.

A hirdetések átszervezéséről még a szeptember 22-i közgyűlésen döntöttek, ahogy arról is, hogy az eddigi évi 10-12 megjelenés helyett hetente adják ki a Szegedi Tükört, amit 75 ezer példányban, ingyen terjesztenek.

A lap azt írja: úgy tűnik, Botka a Délmagyarországtól átirányított milliókból erősítheti meg a hozzá közel álló médiát, aminek része a Szeged Televízió és a kötelékében készülő Szeged.hu híroldal, ezek fejlesztése mellett a Szegedi Tükör gyakoribb megjelenésére és további újságírók alkalmazására kellhet a pénz.Így kell ezt csinálni!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük