Az MSZP-s Horváth Csaba gyakorlatilag feltörölte a padlót a BKK-val


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Aki budapesti az tudja, valami nagyon nem működik ebben a városban. A közlekedés soha nem látott mélyponton van.

Nem kellenek különleges események ahhoz, hogy lebénuljon a város. Aki a héten járt Budapesten tudhatja a teljes város megbénult a Kínai delegáció látogatása miatt. Felmerül a kérdés, így akarunk mi egy olimpiát rendezni? Egy normális hétköznapot nem tud a mostani városvezetés.

Elég egy kis fakocka, hogy az Új Szovjet Metró teljesen megbénuljon. De felhozhatnánk példaként az elektronikus jegyrendszer bevezetésének bakiját is. Ahol lecsukták azt a fiatal srácot, aki felhívta a figyelmet a rendszer hibáira.

Most újabb bakira lett figyelmes az MSZP fővárosi frakcióvezetője Horváth Csaba:

Használhatatlan az új BKK-remíz

Nem tudják használni a villamosok a BKK vadonatúj kocsiszínét Albertfalván, mert egy felsővezetéktartó oszlopot úgy építettek be, hogy a járművek nem férnek el mellette a remízbe menet.A nevetséges hiba azért is érthetetlen, mert a villamosok a kocsiszín megtervezése és kivitelezése előtt sem voltak kisebbek, mint ma, a járművek mérete tehát aligha érhette meglepetésként a BKK-t. A Budafok kocsiszín átépítése több mint 5,7 milliárd forintból valósult meg.

Ez az eset is kiválóan példázza a BKK vezetésének hozzá nem értését. A használhatatlan webshop, az utasok személyes adatainak kiszivárgása vagy épp a 3-as metró orosz szerelvényeinek fakockái után ideje lenne levonni a következtetéseket és belátni, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük