Az MSZP-s Horváth Csaba gyakorlatilag feltörölte a padlót a BKK-val


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Aki budapesti az tudja, valami nagyon nem működik ebben a városban. A közlekedés soha nem látott mélyponton van.

Nem kellenek különleges események ahhoz, hogy lebénuljon a város. Aki a héten járt Budapesten tudhatja a teljes város megbénult a Kínai delegáció látogatása miatt. Felmerül a kérdés, így akarunk mi egy olimpiát rendezni? Egy normális hétköznapot nem tud a mostani városvezetés.Elég egy kis fakocka, hogy az Új Szovjet Metró teljesen megbénuljon. De felhozhatnánk példaként az elektronikus jegyrendszer bevezetésének bakiját is. Ahol lecsukták azt a fiatal srácot, aki felhívta a figyelmet a rendszer hibáira.

Most újabb bakira lett figyelmes az MSZP fővárosi frakcióvezetője Horváth Csaba:

Használhatatlan az új BKK-remíz

Nem tudják használni a villamosok a BKK vadonatúj kocsiszínét Albertfalván, mert egy felsővezetéktartó oszlopot úgy építettek be, hogy a járművek nem férnek el mellette a remízbe menet.

A nevetséges hiba azért is érthetetlen, mert a villamosok a kocsiszín megtervezése és kivitelezése előtt sem voltak kisebbek, mint ma, a járművek mérete tehát aligha érhette meglepetésként a BKK-t. A Budafok kocsiszín átépítése több mint 5,7 milliárd forintból valósult meg.
Ez az eset is kiválóan példázza a BKK vezetésének hozzá nem értését. A használhatatlan webshop, az utasok személyes adatainak kiszivárgása vagy épp a 3-as metró orosz szerelvényeinek fakockái után ideje lenne levonni a következtetéseket és belátni, hogy ami nem megy, azt nem kell erőltetni.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük