Az MSZP-s Gőgös Zoltán csúnyán elküldte a búsba Juhász Pétert – és teljesen igaza van!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Minősíthetetlen az a produkció, amit az Együtt elnöke megengedett magának.

Juhász Péter az Együtt elnöke élő adásban trollkodta meg az MSZP-s Harangozó Tamást. Konkrétan az MSZP politikusának TV interjúja közben berontott a stúdióba. Persze Péter hihette, hogy akciójából jól jön ki, de még az Együttel fogalmazzunk finoman, nem túl kritikus index.hu is így számolt be az esetről:“Nem szívesen valljuk be, de nem teljesen értettük meg Juhász mondanivalóját, annak ellenére sem, hogy többször megnéztük a felvételt. Mintha arról lett volna szó, hogy az MSZP szervezi a teljes összefogást, Juhászék pedig szervezik az Új Pólust, amelyben az Együtt és a Párbeszéd van benne. És szerinte a szocialistáknak nem üzengetniük kellene.

Harangozó azzal vágott vissza, hogy ők levélben megkeresték Juhászt, hogy dolgozzák ki az együttműködés feltételeit. Ezért ajánlotta fel a listás helyek felét Botka, amikor még ő volt a miniszterelnök-jelölt.

Juhász szerint ilyen nem történt, senki nem ajánlott fel nekik semmit. A riporter megjegyezte, hogy erről még a tévében is beszélt Botka. ”

A videót itt tekintheti meg

Az MSZP politikusa Gőgös Zoltán is kendőzetlenül elmondta véleményét Juhász félresikerült akciójáról:

Szerintem az nem tisztességes, ha valaki hívás nélkül beront valahova, és osztja az észt, de lehet, hogy nincs igazam.
Ez történt tegnap az ATV stúdióban. (csak halkan jegyzem meg, hogy a falusi kocsmában egy hasonló provokáció hatalmas verést eredményezne) Azt nem feltételezem, hogy ezt direkt így szervezte a csatorna, annak ellenére, hogy nagyon sokan így gondolják.
Az már érdekesebb számomra, hogy a Juhász Péter szerint például én a múlt embere vagyok, de Szigetvári Viktor, aki ugyanannál az asztalnál ült kormányülésen, közvetlenül a miniszterelnök mellett ő az új pólust képviseli.


Tény, hogy minden pártban vannak tehetséges emberek, és egyetértek hogy a helyben legelfogadottabb legyen a kihívó, de könnyű belátni, hogy ha 27 jelölt kell egy országos listához, akkor Külön DK, EGYÜTT-P, LMP, MOMENTUM MSZP Lista 135 körzetet feltételezne. Vagy nevesítsünk 27 körzetet, ahol mindenki indul, és csináljuk hülyét a kormányváltást akaró szavazókból, mert ugye ők nem számítanak.Na ezt a szórakoztatást én biztosan nem folytatom tovább, inkább rengeteg munkával, és sok sok találkozóval megpróbálom elmagyarázni a vidéken élőknek, hogyan állítható meg az a falurombolás amit a Fidesz művel. 


Azért vagyok a program alkotásnál könnyű helyzetben, mert én éltem, és dolgoztam olyan időszakban is, amikor a házak nem összedőltek a falvakban, hanem gomba mód szaporodtak, amikor a helyben megtermelt jövedelmeket nem mészároslőrincek nyúlták le, hanem a közösség boldogulására fordították. 


Egy hét múlva bemutatjuk azt az ajánlatot, ami elhozhatja a változást ebben a megnyomorított országban. Ebben kulcs szerepe lesz Kunhalmi Áginak, aki szerintem nagyszerű választás.


Közben várhatóan a Demokratikus Koalícióval megállapodunk az egyéni jelöltekben. Sajnáljuk, hogy az Új pólus pártjai nem akarnak közös listát, így nem tehetünk mást, sok sikert kívánunk nekik. 


Reméljük, hogy a TEGYÜNK IGAZSÁGOT programot jövő szombattól már egyéni jelöltjeink népszerűsíthetik, de a most a legfontosabb, hogy minél több rászoruló családnak tegyük boldogabbá a karácsonyát.


Szeretném megköszönni a gyógyulást segítő jókívánságokat, Lassan úrrá leszek a szövődményeken. 


Derűs napot kívánok mindenkinek


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük