Az MSZP-s Gőgös Zoltán csúnyán elküldte a búsba Juhász Pétert – és teljesen igaza van!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Minősíthetetlen az a produkció, amit az Együtt elnöke megengedett magának.

Juhász Péter az Együtt elnöke élő adásban trollkodta meg az MSZP-s Harangozó Tamást. Konkrétan az MSZP politikusának TV interjúja közben berontott a stúdióba. Persze Péter hihette, hogy akciójából jól jön ki, de még az Együttel fogalmazzunk finoman, nem túl kritikus index.hu is így számolt be az esetről:

“Nem szívesen valljuk be, de nem teljesen értettük meg Juhász mondanivalóját, annak ellenére sem, hogy többször megnéztük a felvételt. Mintha arról lett volna szó, hogy az MSZP szervezi a teljes összefogást, Juhászék pedig szervezik az Új Pólust, amelyben az Együtt és a Párbeszéd van benne. És szerinte a szocialistáknak nem üzengetniük kellene.

Harangozó azzal vágott vissza, hogy ők levélben megkeresték Juhászt, hogy dolgozzák ki az együttműködés feltételeit. Ezért ajánlotta fel a listás helyek felét Botka, amikor még ő volt a miniszterelnök-jelölt.

Juhász szerint ilyen nem történt, senki nem ajánlott fel nekik semmit. A riporter megjegyezte, hogy erről még a tévében is beszélt Botka. ”

A videót itt tekintheti meg

Az MSZP politikusa Gőgös Zoltán is kendőzetlenül elmondta véleményét Juhász félresikerült akciójáról:Szerintem az nem tisztességes, ha valaki hívás nélkül beront valahova, és osztja az észt, de lehet, hogy nincs igazam.

Ez történt tegnap az ATV stúdióban. (csak halkan jegyzem meg, hogy a falusi kocsmában egy hasonló provokáció hatalmas verést eredményezne) Azt nem feltételezem, hogy ezt direkt így szervezte a csatorna, annak ellenére, hogy nagyon sokan így gondolják.
Az már érdekesebb számomra, hogy a Juhász Péter szerint például én a múlt embere vagyok, de Szigetvári Viktor, aki ugyanannál az asztalnál ült kormányülésen, közvetlenül a miniszterelnök mellett ő az új pólust képviseli.


Tény, hogy minden pártban vannak tehetséges emberek, és egyetértek hogy a helyben legelfogadottabb legyen a kihívó, de könnyű belátni, hogy ha 27 jelölt kell egy országos listához, akkor Külön DK, EGYÜTT-P, LMP, MOMENTUM MSZP Lista 135 körzetet feltételezne. Vagy nevesítsünk 27 körzetet, ahol mindenki indul, és csináljuk hülyét a kormányváltást akaró szavazókból, mert ugye ők nem számítanak.


Na ezt a szórakoztatást én biztosan nem folytatom tovább, inkább rengeteg munkával, és sok sok találkozóval megpróbálom elmagyarázni a vidéken élőknek, hogyan állítható meg az a falurombolás amit a Fidesz művel. 


Azért vagyok a program alkotásnál könnyű helyzetben, mert én éltem, és dolgoztam olyan időszakban is, amikor a házak nem összedőltek a falvakban, hanem gomba mód szaporodtak, amikor a helyben megtermelt jövedelmeket nem mészároslőrincek nyúlták le, hanem a közösség boldogulására fordították. 


Egy hét múlva bemutatjuk azt az ajánlatot, ami elhozhatja a változást ebben a megnyomorított országban. Ebben kulcs szerepe lesz Kunhalmi Áginak, aki szerintem nagyszerű választás.


Közben várhatóan a Demokratikus Koalícióval megállapodunk az egyéni jelöltekben. Sajnáljuk, hogy az Új pólus pártjai nem akarnak közös listát, így nem tehetünk mást, sok sikert kívánunk nekik. 


Reméljük, hogy a TEGYÜNK IGAZSÁGOT programot jövő szombattól már egyéni jelöltjeink népszerűsíthetik, de a most a legfontosabb, hogy minél több rászoruló családnak tegyük boldogabbá a karácsonyát.


Szeretném megköszönni a gyógyulást segítő jókívánságokat, Lassan úrrá leszek a szövődményeken. 


Derűs napot kívánok mindenkinek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük