Úgy tűnik Orbán legfontosabb bizalmasa végleg hátat fordított neki – elképesztő akciót indított a Fidesz ellen!


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

És mindehhez mi csak gratulálni tudunk!

Kedves ellenzéki barátaim. Ha egy fél pillanatra távolabbra tekintünk kedvenc baloldali pártjaink marakodásán igen érdekes jeleket láthatunk a jobboldalon. Az a korhadás, amelyre számítani lehetett bizony megindult.

Orbán Viktor egyik legfőbb bizalmasa volt a Fidesz nagyágyúja Navracsics Tibor. Navracsics azonban sorozatosan olyan Orbán-ellenes akciókat hajt végre, amely után egy egységes ellenzéknek csak egy kávét kellene kérnie. Na de hol van az a közös lista, meg a közös jelöltek.

Mindenesetre ez az írás most nem egy sopánkodó sokkal inkább egy bizakodó írás lesz! Ugyanis csak a miniszterelnök csak bizalmi embert ültethetett Uniós Biztosi székbe főleg azok után, hogy tudjuk háborút indítottunk az EU ellen.

Valami azonban történhetett Navracsicscsal, ugyanis sorozatosan támadja a Fidesz vezérét. Úgy tűnik repedezik a jobboldal.

Történt ugyanis, hogy közös cikket jelentetett meg a Tagesspiegel nyomtatott kiadásában Navracsics Tibor oktatásért is felelős uniós biztos és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Az európai identitás erősítése című írás szemlélete homlokegyenest szembemegy azzal, amit a Soros Györgyről és Brüsszelről nemzeti konzultációt folytató magyar kormány képvisel.

“Hogyan tudjuk még jobban kiterjeszteni a sajtószabadságot, a média sokszínűségét és a minőségi újságírást? Hogyan tudjuk érvényesíteni a populizmus és az idegenellenesség mellett a demokrácia és a szabadság értékeit?” – olvasható a cikkben.

Mint ismert, Navracsics Tibor az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosaként az elmúlt hónapokban többször is bírálta a Magyarországon zajló EU- és Soros György elleni kampányt.

Navracsics a Soros Györgyöt célkeresztbe állító nemzeti konzultációról azt mondta: a magyar kormány egy vagy két újságcikkre alapozza az egész kampányt, miközben az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel semmilyen, a Soros-terv végrehajtására vonatkozó feladat. Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes emiatt gyakorlatilag lehazaárulózta az uniós biztost, Lázár János viszont megvédte és kiváló hazafinak tartja őt.Forrás: Sztárklikk/BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük