Úgy tűnik Orbán legfontosabb bizalmasa végleg hátat fordított neki – elképesztő akciót indított a Fidesz ellen!


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

És mindehhez mi csak gratulálni tudunk!

Kedves ellenzéki barátaim. Ha egy fél pillanatra távolabbra tekintünk kedvenc baloldali pártjaink marakodásán igen érdekes jeleket láthatunk a jobboldalon. Az a korhadás, amelyre számítani lehetett bizony megindult.

Orbán Viktor egyik legfőbb bizalmasa volt a Fidesz nagyágyúja Navracsics Tibor. Navracsics azonban sorozatosan olyan Orbán-ellenes akciókat hajt végre, amely után egy egységes ellenzéknek csak egy kávét kellene kérnie. Na de hol van az a közös lista, meg a közös jelöltek.

Mindenesetre ez az írás most nem egy sopánkodó sokkal inkább egy bizakodó írás lesz! Ugyanis csak a miniszterelnök csak bizalmi embert ültethetett Uniós Biztosi székbe főleg azok után, hogy tudjuk háborút indítottunk az EU ellen.

Valami azonban történhetett Navracsicscsal, ugyanis sorozatosan támadja a Fidesz vezérét. Úgy tűnik repedezik a jobboldal.

Történt ugyanis, hogy közös cikket jelentetett meg a Tagesspiegel nyomtatott kiadásában Navracsics Tibor oktatásért is felelős uniós biztos és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke. Az európai identitás erősítése című írás szemlélete homlokegyenest szembemegy azzal, amit a Soros Györgyről és Brüsszelről nemzeti konzultációt folytató magyar kormány képvisel.“Hogyan tudjuk még jobban kiterjeszteni a sajtószabadságot, a média sokszínűségét és a minőségi újságírást? Hogyan tudjuk érvényesíteni a populizmus és az idegenellenesség mellett a demokrácia és a szabadság értékeit?” – olvasható a cikkben.

Mint ismert, Navracsics Tibor az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosaként az elmúlt hónapokban többször is bírálta a Magyarországon zajló EU- és Soros György elleni kampányt.

Navracsics a Soros Györgyöt célkeresztbe állító nemzeti konzultációról azt mondta: a magyar kormány egy vagy két újságcikkre alapozza az egész kampányt, miközben az Európai Bizottság munkatervében nem szerepel semmilyen, a Soros-terv végrehajtására vonatkozó feladat. Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettes emiatt gyakorlatilag lehazaárulózta az uniós biztost, Lázár János viszont megvédte és kiváló hazafinak tartja őt.

Forrás: Sztárklikk/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük