Olyat lépett az egyik legismertebb jobboldali politikus, ami kerékbe törheti a karrierjét?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az árulást mindenki, ám az árulókat senki nem szereti.

Komoly bajban van a kisebbik jobboldali párt vezére. Vona Gábor mindent megtesz annak érdekében, hogy lemossa azokat a stigmákat a Jobbikról, amelyek egyébként Parlamentbe juttatták. Ha kell Vona Gábor cicákkal fotózkodik, nyílt levélben kuncsorog a baloldali szavazatokért, vagy éppen piperkőc módjára pózol saját pártja lapjának címlapján.

Azonban a Jobbik válságát Simicska Lajos összes pénze sem tudja elfedni. A politikai tisztogatás mely a párt korábbi alelnökének, Novák Előd leváltásával kezdődött még közel sem ért véget, újabb áldozata lehet a nagy néppártosodásnak.

Terjedelmes összeállítást közöl a 24.hu Morvai Krisztina megbicsakló politikai karrierjéről. A lap forrásai kizárják, hogy újrázhatna a Jobbik színeiben egy újabb ötéves európai parlamenti ciklusra és a portál fideszes forrásai is kizárják, hogy az ő színeikben folytathatná.

A sztárklikk információi szerint – a Jobbik lemondott egyik legismertebb politikusáról, mert nehezen fér bele a radikális, unióellenes múlt az új, néppárti arculatba. Morvai Krisztina 2008 óta a Jobbik mellett van, mindkét EP-választáson a párt listavezetője volt. De mostanra elfogyott körülötte a levegő.

Vona Gábor pártja egész biztosan nem akarja újra, harmadszor is támogatni Morvait, aki pedig szívesen triplázott volna, és megsértődött a kikosarazáson.24.hu ennek tudja be, hogy Morvai egyre többször kritizálja a Jobbikot és ezt tartják a Magyar Időknek adott interjúja kiváltó okát is. Ebben Morvai Krisztina arról beszélt, 3 éve nincsen kapcsolata az őt delegáló párt vezetésével, ellenben elismerően szólt Orbán Viktor menekültpolitikájáról.

A kormánypárti napilap az interjú mellett Bayer Zsolt jegyzetét is közölte, amelyben a publicista úgy értékelt, Morvai tulajdonképpen hazatért. Sokan ezt úgy értelmezték, hogy esetleg fideszes színekben folytathatná a politikus asszony.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk/Balramagyar

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük