Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az árulást mindenki, ám az árulókat senki nem szereti.

Komoly bajban van a kisebbik jobboldali párt vezére. Vona Gábor mindent megtesz annak érdekében, hogy lemossa azokat a stigmákat a Jobbikról, amelyek egyébként Parlamentbe juttatták. Ha kell Vona Gábor cicákkal fotózkodik, nyílt levélben kuncsorog a baloldali szavazatokért, vagy éppen piperkőc módjára pózol saját pártja lapjának címlapján.

Azonban a Jobbik válságát Simicska Lajos összes pénze sem tudja elfedni. A politikai tisztogatás mely a párt korábbi alelnökének, Novák Előd leváltásával kezdődött még közel sem ért véget, újabb áldozata lehet a nagy néppártosodásnak.

Terjedelmes összeállítást közöl a 24.hu Morvai Krisztina megbicsakló politikai karrierjéről. A lap forrásai kizárják, hogy újrázhatna a Jobbik színeiben egy újabb ötéves európai parlamenti ciklusra és a portál fideszes forrásai is kizárják, hogy az ő színeikben folytathatná.

A sztárklikk információi szerint – a Jobbik lemondott egyik legismertebb politikusáról, mert nehezen fér bele a radikális, unióellenes múlt az új, néppárti arculatba. Morvai Krisztina 2008 óta a Jobbik mellett van, mindkét EP-választáson a párt listavezetője volt. De mostanra elfogyott körülötte a levegő.

Vona Gábor pártja egész biztosan nem akarja újra, harmadszor is támogatni Morvait, aki pedig szívesen triplázott volna, és megsértődött a kikosarazáson.

24.hu ennek tudja be, hogy Morvai egyre többször kritizálja a Jobbikot és ezt tartják a Magyar Időknek adott interjúja kiváltó okát is. Ebben Morvai Krisztina arról beszélt, 3 éve nincsen kapcsolata az őt delegáló párt vezetésével, ellenben elismerően szólt Orbán Viktor menekültpolitikájáról.

A kormánypárti napilap az interjú mellett Bayer Zsolt jegyzetét is közölte, amelyben a publicista úgy értékelt, Morvai tulajdonképpen hazatért. Sokan ezt úgy értelmezték, hogy esetleg fideszes színekben folytathatná a politikus asszony.

Forrás: 24.hu / Sztárklikk/Balramagyar

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: