Komoly bajban Orbán: a legnagyobb külföldi szövetségeseinknél is eljátszotta minden hitelét


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Orbán Viktor miniszterelnök minden nap apró lépésenként halad a biztos és elkerülhetetlen bukás felé.

A “Lengyel-Magyar két jó barát” mondás eddig összetartotta a két nemzetet, sőt. A lengyel jobboldal folyamatosan kisegítette Orbán Viktor nemzeti ünnepeit az ide buszoztatott Magyar-barát lengyel szimpatizánsokkal.Most azonban a lengyel közélet egyik fontos és meghatározó figurája rontott neki a magyar miniszterelnöknek. Lech Walesa a korábbi lengyel elnök a Heti Válasznak adott interjújában – fogalmazzunk finoman leszedte a keresztvizet Orbánról.

Úgy fogalmazott: a populizmus és a demagógia sokaknak tetszik, de felelős ember nem viselkedik hozzá hasonlóan. A lengyel politikus bírálta a magyar és a lengyel kormány unióellenes politikáját is, ami szerinte a két ország diplomáciai elszigeteléséhez vezet.

Lech Walesa korábban jó kapcsolatban volt Orbán Viktorral, járt az otthonában, és 1997-ben a Fidesz-kongresszuson is részt vett.

 

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük