Komoly bajban Orbán: a legnagyobb külföldi szövetségeseinknél is eljátszotta minden hitelét


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbán Viktor miniszterelnök minden nap apró lépésenként halad a biztos és elkerülhetetlen bukás felé.

A “Lengyel-Magyar két jó barát” mondás eddig összetartotta a két nemzetet, sőt. A lengyel jobboldal folyamatosan kisegítette Orbán Viktor nemzeti ünnepeit az ide buszoztatott Magyar-barát lengyel szimpatizánsokkal.

Most azonban a lengyel közélet egyik fontos és meghatározó figurája rontott neki a magyar miniszterelnöknek. Lech Walesa a korábbi lengyel elnök a Heti Válasznak adott interjújában – fogalmazzunk finoman leszedte a keresztvizet Orbánról.

Úgy fogalmazott: a populizmus és a demagógia sokaknak tetszik, de felelős ember nem viselkedik hozzá hasonlóan. A lengyel politikus bírálta a magyar és a lengyel kormány unióellenes politikáját is, ami szerinte a két ország diplomáciai elszigeteléséhez vezet.

Lech Walesa korábban jó kapcsolatban volt Orbán Viktorral, járt az otthonában, és 1997-ben a Fidesz-kongresszuson is részt vett. 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük