Az MSZP egy hatalmas győzelmet könyvelhet el magának


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ezt nem a média, maguk a választók igazolták vissza.

Úgy tűnik az MSZP meg tudta győzni a maga igazáról az ellenzéki tábort. Merthogy folyamatosan megy a cicaharc a demokratikus ellenzéki oldalon. Míg sok párt csak a saját pecsenyéjét sütögeti az MSZP felelős ellenzéki pártként cselekszik.Mert beszéljünk nyíltan: abban az esetben ha több mint 2 párt állít koordináltan jelöltet és mindegyik formáció saját listát akar, akkor 30 választókerületről mond le önként az ellenzék, ugyanis ennyi választókerületben kell egymással szembe indítani a jelölteket.

Erről kevesen beszélnek de ez azt jelenti hogy a demokratikus baloldal lemond másfél millió szavazóról

Ezt jelenti a külön lista. A közös listát, mely az esély záloga lehet Orbán leváltásának úgy néz ki ma egyedül az MSZP képviseli. De nem egymagában.

A KlubRádió a hallgatóit kérdezte és a hallgatók 60%-a az MSZP-nek adott igazat. “Az MSZP továbbra is közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szeretne a többi ellenzéki párttal. A Demokratikus Koalíció viszont csak az egyéni körzetekről állapodna meg és a külön listákat támogatja.

Ha ön szerint ebben a Molnár Gyula vezette MSZP-nek van igaza, szavazzon igennel, ha pedig Gyurcsány Ferenccel és a DK-val ért egyet, szavazzon nemmel a kérdésre! A válaszadók 60 százaléka igennel, 40 százaléka nemmel szavazott erre a kérdésre. ”

Mindez azt jelenti hogy a választók közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet várnak a pártoktól. Elég az időhúzásból!

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük