Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezt nem a média, maguk a választók igazolták vissza.

Úgy tűnik az MSZP meg tudta győzni a maga igazáról az ellenzéki tábort. Merthogy folyamatosan megy a cicaharc a demokratikus ellenzéki oldalon. Míg sok párt csak a saját pecsenyéjét sütögeti az MSZP felelős ellenzéki pártként cselekszik.

Mert beszéljünk nyíltan: abban az esetben ha több mint 2 párt állít koordináltan jelöltet és mindegyik formáció saját listát akar, akkor 30 választókerületről mond le önként az ellenzék, ugyanis ennyi választókerületben kell egymással szembe indítani a jelölteket.

Erről kevesen beszélnek de ez azt jelenti hogy a demokratikus baloldal lemond másfél millió szavazóról

Ezt jelenti a külön lista. A közös listát, mely az esély záloga lehet Orbán leváltásának úgy néz ki ma egyedül az MSZP képviseli. De nem egymagában.

A KlubRádió a hallgatóit kérdezte és a hallgatók 60%-a az MSZP-nek adott igazat. “Az MSZP továbbra is közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szeretne a többi ellenzéki párttal. A Demokratikus Koalíció viszont csak az egyéni körzetekről állapodna meg és a külön listákat támogatja.

Ha ön szerint ebben a Molnár Gyula vezette MSZP-nek van igaza, szavazzon igennel, ha pedig Gyurcsány Ferenccel és a DK-val ért egyet, szavazzon nemmel a kérdésre! A válaszadók 60 százaléka igennel, 40 százaléka nemmel szavazott erre a kérdésre. ”

Mindez azt jelenti hogy a választók közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet várnak a pártoktól. Elég az időhúzásból!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: