Az MSZP egy hatalmas győzelmet könyvelhet el magának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezt nem a média, maguk a választók igazolták vissza.

Úgy tűnik az MSZP meg tudta győzni a maga igazáról az ellenzéki tábort. Merthogy folyamatosan megy a cicaharc a demokratikus ellenzéki oldalon. Míg sok párt csak a saját pecsenyéjét sütögeti az MSZP felelős ellenzéki pártként cselekszik.

Mert beszéljünk nyíltan: abban az esetben ha több mint 2 párt állít koordináltan jelöltet és mindegyik formáció saját listát akar, akkor 30 választókerületről mond le önként az ellenzék, ugyanis ennyi választókerületben kell egymással szembe indítani a jelölteket.

Erről kevesen beszélnek de ez azt jelenti hogy a demokratikus baloldal lemond másfél millió szavazóról

Ezt jelenti a külön lista. A közös listát, mely az esély záloga lehet Orbán leváltásának úgy néz ki ma egyedül az MSZP képviseli. De nem egymagában.

A KlubRádió a hallgatóit kérdezte és a hallgatók 60%-a az MSZP-nek adott igazat. “Az MSZP továbbra is közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szeretne a többi ellenzéki párttal. A Demokratikus Koalíció viszont csak az egyéni körzetekről állapodna meg és a külön listákat támogatja.

Ha ön szerint ebben a Molnár Gyula vezette MSZP-nek van igaza, szavazzon igennel, ha pedig Gyurcsány Ferenccel és a DK-val ért egyet, szavazzon nemmel a kérdésre! A válaszadók 60 százaléka igennel, 40 százaléka nemmel szavazott erre a kérdésre. ”Mindez azt jelenti hogy a választók közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet várnak a pártoktól. Elég az időhúzásból!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük