Az MSZP elképesztő lépésre szánta el magát – készek frontálisan nekimenni az Orbán-rendszernek


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ezek után nem lehet gyávasággal vádolni az MSZP-t.

A narancsos hatalom mindent megtenne annak érdekében, hogy eltitkolja azt hány embert is nyomorítottak meg ebben az országban. Az Orbán-kormány hitványságának a jelképe az, hogy kígyóznak a sorok az étel-osztásokon. Bár nemrég még ezt is megpróbálták sikerként eladni….

Mindenesetre eljutottak oda, hogy kiszivárgott információk szerint adminisztratív módszerekkel lehetetlenítik el a közterületi ételosztásokat, ezzel megfosztva a rászorulókat talán az egyetlen segítségüktől, kivéve a szegények szájából az utolsó falatot.

Mindenesetre a Szocialista Párt végre Szocialista Pártként viselkedik. Az MSZP bejelentette ugyanis, hogy amennyiben ezt a galád lépést meglépi a kormány, úgy az MSZP polgári engedetlenségi akció keretében továbbra is megtartja ételosztásait, sőt! Az MSZP intenzívebben fog segíteni a rászorulóknak.

Mindezt Bangóné Borbély Ildikó jelentette be: Ha a Fidesz tényleg be meri tiltani a köztereken az ételosztást, polgári engedetlenségbe kezdünk, és csak azért is ételt fogunk osztani! 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük