Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezek után nem lehet gyávasággal vádolni az MSZP-t.

A narancsos hatalom mindent megtenne annak érdekében, hogy eltitkolja azt hány embert is nyomorítottak meg ebben az országban. Az Orbán-kormány hitványságának a jelképe az, hogy kígyóznak a sorok az étel-osztásokon. Bár nemrég még ezt is megpróbálták sikerként eladni….

Mindenesetre eljutottak oda, hogy kiszivárgott információk szerint adminisztratív módszerekkel lehetetlenítik el a közterületi ételosztásokat, ezzel megfosztva a rászorulókat talán az egyetlen segítségüktől, kivéve a szegények szájából az utolsó falatot.

Mindenesetre a Szocialista Párt végre Szocialista Pártként viselkedik. Az MSZP bejelentette ugyanis, hogy amennyiben ezt a galád lépést meglépi a kormány, úgy az MSZP polgári engedetlenségi akció keretében továbbra is megtartja ételosztásait, sőt! Az MSZP intenzívebben fog segíteni a rászorulóknak.

Mindezt Bangóné Borbély Ildikó jelentette be: Ha a Fidesz tényleg be meri tiltani a köztereken az ételosztást, polgári engedetlenségbe kezdünk, és csak azért is ételt fogunk osztani!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: