Terjed egy lista az MSZP-DK megállapodásról az interneten, de van benne egy baromi nagy bökkenő


2017. szeptember 1. A csatlakozó pártok képviselőivel nyílik meg a Közös Ország Mozgalom szervezésében létrejött Agóra. Molnár Gyula, Gyurcsány Ferenc. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az atv.hu fő munkatársa megszerzett egy listát, amelyet Molnár Gyula az MSZP elnöke vitt az elnökség elé.

A BalraMagyar utánajárt annak, hogy vajon valóban az ATV birtokába kerülhetett-e az a lista amely tartalmazza az MSZP-DK megállapodásban a 106 egyéni választókerületben indulók névsorát.

Első pillanatra az keltett bennünk gyanút, hogy a XVIII. kerület vagyis Kunhalmi Ágnes a szocialisták budapesti elnökének választókerülete, melyben 2014-ben csupán a kamupártok miatt tudott a Fidesz 10 szavazatnyi előnyt szeretni és amelyet korábban is minden eddigi információk szerint a Szocialista Párt kapott volna ebben a listában a DK-hoz került.

Bár lehetne ilyen megállapodási konstrukció is, de mindenesetre ekkora melléfogásban csak nem állapodik meg a két párt. A körzetben ugyanis minden demokratikus erő számára nyilvánvaló, hogy Kunhalmi az esélyes jelölt, aki az elmúlt 4 évben mindent megtett annak érdekében, hogy sikerre vigye a kormányváltás ügyét Pestszentlőrincen.

Részben emiatt, részben más pontatlanságok miatt úgy döntöttünk, utánajárunk a lista igazságtartalmának.

Az ATV birtokába került lista, mely hiányosan tartalmaz neveket (csak elvétve egy két budapesti körzetben) több egybehangzó forrásunk szerint is hamis. Tehát továbbra sem tudható, hol tartanak a megállapodások.

Mint forrásunk fogalmaz “az internetre feltöltött lista a kapitális baromságok tárgykörébe tartozik, ráadásul nem is veszi figyelembe az eddigi realitásokat. A kérdés csupán az, milyen céllal hozhatta nyilvánosságra a szerzője, vagy ki juttathatta ezt a férművet az ATV birtokába.”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük