Vajon kitalálja hol járt a KDNP vezére? Le fog esni az álla a képmutatáson


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az hogy valami nincs rendben a Fidesz-KDNP háza táján jól mutatja az a kétségbeesett kapálózás amelyet a napokba bemutatnak a kormánypártok.

A magyar emberek 70%-a azt gondolja: ennyire hitvány kormánya még nem volt az országnak. 70 százalékon áll a mostani kormány elutasítottsága. Ez pedig két dolgot jelent: pengeélen táncol a mostani Orbán-kormány. Elég egyetlen apró stikli ahhoz, hogy lapátra kerüljenek ilyen számok alapján.

Ezzel a Fidesz-KDNP vezetői is pontosan tisztában vannak. A választópolgárok ugyanis nem hülyék. Ki fogják választani az egyéni választókerületeben azt az esélyes ellenzéki jelöltet, aki legyőzi a kormánypárti jelöltet.

Nos emiatt lehet az a kétségbeesett kapkodás amelyet bemutatnak mostanában. Itt elvek már régen nem számítanak és erre egy újabb ékes bizonyítékkal szolgált Semjén Zsolt a KDNP dicsőséges vezére:

Amíg Semjén 2005-ben még földön rángatózó szektának titulálta a Hit Gyülekezetét ma már díszvendégként pózolt Németh Sándor egyháza által szervezett rendezvényen.

Semjén a közéleti hírnevét azzal a 2005-ös beszólásával alapozta meg, miszerint:“Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.

Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába marihuánás cigarettát nyomjanak az iskolában, vagy azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz.”

Itt az Index 2005-ös hírének képernyőképe:

A földön rángatózós kitétellel elég egyértelműen a Hit Gyülekezetére utalt, amelynek ilyen tartalmú videói régóta terjednek az interneten.

És akkor ugorjunk 12 évet az időben: A Hit Gyülekezete honlapja mai hírében büszkén számol be róla, hogy Semjén Zsolt az egyház teológiai főiskoláján tartott előadást.

A cikk szerint “a miniszterelnök-helyettes előadására a Szent Pál Akadémia Államelmélet című tantárgyának keretében került sor. Ebben Semjén olyan témákat érintett, mint a nemzetállamok szuverenitását érintő kihívások; az Európai Unió jövőjével és benne hazánk szerepével kapcsolatos aktuális kérdések; továbbá az állam és az egyház viszonya.”

A mellékelt fotón Semjén mellett ott mosolyog Németh Sándor is.

Szent a béke.

Forrás: NYF/BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük