Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Az hogy valami nincs rendben a Fidesz-KDNP háza táján jól mutatja az a kétségbeesett kapálózás amelyet a napokba bemutatnak a kormánypártok.

A magyar emberek 70%-a azt gondolja: ennyire hitvány kormánya még nem volt az országnak. 70 százalékon áll a mostani kormány elutasítottsága. Ez pedig két dolgot jelent: pengeélen táncol a mostani Orbán-kormány. Elég egyetlen apró stikli ahhoz, hogy lapátra kerüljenek ilyen számok alapján.

Ezzel a Fidesz-KDNP vezetői is pontosan tisztában vannak. A választópolgárok ugyanis nem hülyék. Ki fogják választani az egyéni választókerületeben azt az esélyes ellenzéki jelöltet, aki legyőzi a kormánypárti jelöltet.

Nos emiatt lehet az a kétségbeesett kapkodás amelyet bemutatnak mostanában. Itt elvek már régen nem számítanak és erre egy újabb ékes bizonyítékkal szolgált Semjén Zsolt a KDNP dicsőséges vezére:

Amíg Semjén 2005-ben még földön rángatózó szektának titulálta a Hit Gyülekezetét ma már díszvendégként pózolt Németh Sándor egyháza által szervezett rendezvényen.

Semjén a közéleti hírnevét azzal a 2005-ös beszólásával alapozta meg, miszerint:

“Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.

Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába marihuánás cigarettát nyomjanak az iskolában, vagy azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekták szeánszán veri magát a földhöz.”

Itt az Index 2005-ös hírének képernyőképe:

A földön rángatózós kitétellel elég egyértelműen a Hit Gyülekezetére utalt, amelynek ilyen tartalmú videói régóta terjednek az interneten.

És akkor ugorjunk 12 évet az időben: A Hit Gyülekezete honlapja mai hírében büszkén számol be róla, hogy Semjén Zsolt az egyház teológiai főiskoláján tartott előadást.

A cikk szerint “a miniszterelnök-helyettes előadására a Szent Pál Akadémia Államelmélet című tantárgyának keretében került sor. Ebben Semjén olyan témákat érintett, mint a nemzetállamok szuverenitását érintő kihívások; az Európai Unió jövőjével és benne hazánk szerepével kapcsolatos aktuális kérdések; továbbá az állam és az egyház viszonya.”

A mellékelt fotón Semjén mellett ott mosolyog Németh Sándor is.

Szent a béke.

Forrás: NYF/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: