Tragikus: Lecsuktak egy idős bácsit a rendőrök – nézze meg mi is a “szörnyűséges bűne”


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

Ilyen történetek alkalmával könny szökik az ember szemébe. Hogy lehet ilyen országban élni?

Egy 70 éves mezőcsokonyai bácsit tartóztattak le a rendőrök, méghozzá parádés nyomozást követően. Utánajártak, beszerezték az adatokat, tanúkat kerestek és előállították.

Mint ahogyan a rendőrség beszámolója hangzik: Ismeretlen tettes egy mezőcsokonyai erdőterületről akácfát lopott el. A rendőrök azonosítottak és elfogtak egy 70 éves helyi férfit, aki nem tagadta tettét, elismerte, hogy ő tulajdonította el a fát, de annak nagy részét már el is tüzelte.

Úgy hiszem ez a pár sor mindent elmond arról, milyen is Orbán Viktor Magyarországa. Nem szoktunk ilyet kérni, de egy megosztást megérne a történet, hogy mindenki láthassa hová jutott ez az ország, hogy a nyomor amit a kormány teremtett és a rendőrállam hová is vezeti kis hazánkat….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 1
    Share

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük