Tragikus: Lecsuktak egy idős bácsit a rendőrök – nézze meg mi is a “szörnyűséges bűne”


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1

Ilyen történetek alkalmával könny szökik az ember szemébe. Hogy lehet ilyen országban élni?

Egy 70 éves mezőcsokonyai bácsit tartóztattak le a rendőrök, méghozzá parádés nyomozást követően. Utánajártak, beszerezték az adatokat, tanúkat kerestek és előállították.Mint ahogyan a rendőrség beszámolója hangzik: Ismeretlen tettes egy mezőcsokonyai erdőterületről akácfát lopott el. A rendőrök azonosítottak és elfogtak egy 70 éves helyi férfit, aki nem tagadta tettét, elismerte, hogy ő tulajdonította el a fát, de annak nagy részét már el is tüzelte.

Úgy hiszem ez a pár sor mindent elmond arról, milyen is Orbán Viktor Magyarországa. Nem szoktunk ilyet kérni, de egy megosztást megérne a történet, hogy mindenki láthassa hová jutott ez az ország, hogy a nyomor amit a kormány teremtett és a rendőrállam hová is vezeti kis hazánkat….


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  • 1
  • 1
    Share

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük