Nem fogja kitalálni mivel nevettetett meg több tízezer embert a Viszkis


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyszerűen zseniális ez a húzás!

Még hogy manapság nem lehet önfeledten nevetni, méghozzá úgy hogy az senkinek ne okozzon sérelmet. Hát bizony lehet!

Az Antal Nimród által rendezett a Viszkis című film méltán tart sokakat lázban, ugyanis nem mindennapi történet az amely Ambrus Attilával azaz a Viszkis Rabló néven elhíresült bankrablóval történt.

Az a macska-egér harc, a mindig udvariasan rabló, aki akciói előtt mindig egy feles whiskey-t döntött le, valamint a pandúrjai között zajlott le, garantálta beleégett a magyar néplélekbe. Az, hogy erkölcsileg mennyire igazolható a Viszkis tette, nos maga Ambrus sem büszke arra amit elkövetett, de megbűnhődött érte.

Ami izgalmas volt ebben az nem más, mint az hogy ennek a bankrablónak egy egész ország szorított azért hogy megússza, mert szimbóluma lett a korrupt hatalom elleni lázadásnak.

Egy szó mint száz a készülő film nagy durranásnak ígérkezik, amelyet megfejeltek még egy gerilla kampányfogással, amely a több tízezer budapestit nevettetett ma meg:Úgy van, a film plakátját sikerült feltenni egy bankfiók főlé. Az hogy szándékos akció-e vagy sem, nos azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk! 🙂


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük