Nem fogja kitalálni mivel nevettetett meg több tízezer embert a Viszkis


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Egyszerűen zseniális ez a húzás!

Még hogy manapság nem lehet önfeledten nevetni, méghozzá úgy hogy az senkinek ne okozzon sérelmet. Hát bizony lehet!

Az Antal Nimród által rendezett a Viszkis című film méltán tart sokakat lázban, ugyanis nem mindennapi történet az amely Ambrus Attilával azaz a Viszkis Rabló néven elhíresült bankrablóval történt.

Az a macska-egér harc, a mindig udvariasan rabló, aki akciói előtt mindig egy feles whiskey-t döntött le, valamint a pandúrjai között zajlott le, garantálta beleégett a magyar néplélekbe. Az, hogy erkölcsileg mennyire igazolható a Viszkis tette, nos maga Ambrus sem büszke arra amit elkövetett, de megbűnhődött érte.

Ami izgalmas volt ebben az nem más, mint az hogy ennek a bankrablónak egy egész ország szorított azért hogy megússza, mert szimbóluma lett a korrupt hatalom elleni lázadásnak.

Egy szó mint száz a készülő film nagy durranásnak ígérkezik, amelyet megfejeltek még egy gerilla kampányfogással, amely a több tízezer budapestit nevettetett ma meg:

Úgy van, a film plakátját sikerült feltenni egy bankfiók főlé. Az hogy szándékos akció-e vagy sem, nos azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk! 🙂


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük