Gyurcsány belenyúlt a darázsfészekbe: olyan embert hívtak a DK központba, akit nagyon nem kellett volna


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Beengedték az oroszlánt a bárányok közé! Ezt talán nem kellett volna, mert ezzel nagyon mellé nyúlt a DK.

Nem tudunk mást mondani arra, hogy a DK meghívta magához tárgyalni Kásler Árpádot, a Haza Nem Eladó Mozgalom párt elnökét. Kásler bement, ajánlatot tett, de ezek szerint valakik valahol félreértették egymást és így született meg a következő egyáltalán nem baráti hangvételű közlemény:

Kásler Árpád – A Haza Pártjának közleménye:

A devizaadósok inaktivitása láttán, szövetségeseket keresve, a pokol kapujáig merészkedtem.  Az „Elástam a csatabárdot” című eszmefuttatásomnak is köszönhetően,  kaptam egy meghívást a DK alelnökétől egy találkozóra, a DK pártközpontba.  A média elhallgatásának kiegyensúlyozására, támogatásukat kértem,  hogy eljuttathassuk üzenetünket a kifosztottakhoz. Azt az üzenetünket, hogy jár nekik a kártérítés,  a végrehajtások és további kifosztásuk azonnali megszüntetése és mi ezt teljesíteni is tudjuk és fogjuk, megfelelő felhatalmazás birtokában.  Felajánlottam, hogy használjanak bennünket faltörő kosnak, mert a múltunk, az eredményeink hitelesítenek bennünket erre.

Ezt a jelekből következtetve, valószínű ők úgy értelmezték, hogy Gyurcsány neki áll devizázni. A magyar belpolitikában a böszmeségnek nincs határa.  Kilenc év elteltével a volt miniszterelnök, akinek 2009-ben az asztalára tettem egy többoldalas tanulmányt, hogy mit kéne tennie, igen, 2009-ben emberek, amikor a média még felelőtlen adósokról pofázott, hogy mit kéne tennie miniszterelnökként, de nem tette. És most, kilenc év elteltével Gyurcsány Ferenc is beállt a devizázók sorába és mondott akkora böszmeséget, mint amekkorát csak az ország böszméje mondhatott.

A Demokratikus Koalicíó a kifosztott devizaadósok halálos ellensége, a kifosztó bankárok és az éveken keresztül nekik falazó állami hivatalnokok védelmezője, azok alapján amit a párt elnöke, Gyurcsány elmondott a lakossági fórumán.A kifosztottaknak egyetlen valós megmenekülési esélyük van, az ha A haza Pártját, az egyetlen politikai tömörülést, aki eddig érdemben tett is a kifosztottakért, felhatalmazzák az országgyűlési választásokon. Ha a DK-tól, az LMP-től, a kifosztást bebetonozó és az elszámolási törvényt megszavazó Jobbiktól várják, akkor Isten kegyelmezzen mindannyiunknak!

Kásler Árpád

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük