Gyurcsány belenyúlt a darázsfészekbe: olyan embert hívtak a DK központba, akit nagyon nem kellett volna


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Beengedték az oroszlánt a bárányok közé! Ezt talán nem kellett volna, mert ezzel nagyon mellé nyúlt a DK.

Nem tudunk mást mondani arra, hogy a DK meghívta magához tárgyalni Kásler Árpádot, a Haza Nem Eladó Mozgalom párt elnökét. Kásler bement, ajánlatot tett, de ezek szerint valakik valahol félreértették egymást és így született meg a következő egyáltalán nem baráti hangvételű közlemény:Kásler Árpád – A Haza Pártjának közleménye:

A devizaadósok inaktivitása láttán, szövetségeseket keresve, a pokol kapujáig merészkedtem.  Az „Elástam a csatabárdot” című eszmefuttatásomnak is köszönhetően,  kaptam egy meghívást a DK alelnökétől egy találkozóra, a DK pártközpontba.  A média elhallgatásának kiegyensúlyozására, támogatásukat kértem,  hogy eljuttathassuk üzenetünket a kifosztottakhoz. Azt az üzenetünket, hogy jár nekik a kártérítés,  a végrehajtások és további kifosztásuk azonnali megszüntetése és mi ezt teljesíteni is tudjuk és fogjuk, megfelelő felhatalmazás birtokában.  Felajánlottam, hogy használjanak bennünket faltörő kosnak, mert a múltunk, az eredményeink hitelesítenek bennünket erre.

Ezt a jelekből következtetve, valószínű ők úgy értelmezték, hogy Gyurcsány neki áll devizázni. A magyar belpolitikában a böszmeségnek nincs határa.  Kilenc év elteltével a volt miniszterelnök, akinek 2009-ben az asztalára tettem egy többoldalas tanulmányt, hogy mit kéne tennie, igen, 2009-ben emberek, amikor a média még felelőtlen adósokról pofázott, hogy mit kéne tennie miniszterelnökként, de nem tette. És most, kilenc év elteltével Gyurcsány Ferenc is beállt a devizázók sorába és mondott akkora böszmeséget, mint amekkorát csak az ország böszméje mondhatott.

A Demokratikus Koalicíó a kifosztott devizaadósok halálos ellensége, a kifosztó bankárok és az éveken keresztül nekik falazó állami hivatalnokok védelmezője, azok alapján amit a párt elnöke, Gyurcsány elmondott a lakossági fórumán.

A kifosztottaknak egyetlen valós megmenekülési esélyük van, az ha A haza Pártját, az egyetlen politikai tömörülést, aki eddig érdemben tett is a kifosztottakért, felhatalmazzák az országgyűlési választásokon. Ha a DK-tól, az LMP-től, a kifosztást bebetonozó és az elszámolási törvényt megszavazó Jobbiktól várják, akkor Isten kegyelmezzen mindannyiunknak!
Kásler Árpád

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük