Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem tud lekattani a témáról.

Toroczkai László a Jobbik alelnöke egész egyszerűen a fejébe vette, hogy települését az Iszlám Állam toborzó-főhadiszállásnak fogja használni. A pár ezer fős lélekszámú Ásotthalom polgármestere olyannyira a fejébe vette, hogy minden iszlám hitű ember az Ő települését választja lakhelyül, hogy a kistelepülés rendeletben szabályozta, hogy:

Tilos muszlim női viseletben járni Ásotthalmon, valamint mecsetet sem szabad a településen építeni.

És bár az Alkotmánybíróság megsemmisítette a korábbi rendeletet, Toroczkai nem adja fel újrapróbálkozik. Mindezt facebook oldalán jelentette be, ahol bekóstolta az ismert ellenzéki aktivista Gulyás Mártont is:

Az Alkotmánybíróság ugyan megsemmisítette a tavalyi rendeletünket, de közben Ausztria is betiltotta a burka viselését, mi pedig most az osztrák törvény szövegét vettük alapul. Igaz, itt az “iszlám” szó nincs leírva, de az arcot teljesen elfedő ruhadarab igen. Így támadni sem lehet, ráadásul Gulyás Márton hivatásos felforgató sem jöhet többé gyerekeket ijesztgetni és provokálni hozzánk Darth Vader-jelmezben, mint ahogy tette idén március 15-én, és a helyi bűnöző sem jöhet többé be a Hivatalba maszkban, az itt dolgozókat riogatni, mint ahogy történt néhány éve.”


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: