Elloptak több mint fél milliárd forint készpénzt, na meg a Fidesz számára nagyon kellemetlen dokumentumokat… Ebből hatalmas botrány lesz!


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Az Arton Capital budapesti irodájából több mint félmilliárd forintnyi készpénzt vittek el, de ami sokkal érdekesebb, eltűnt egy szerver is, amin a letelepedési kötvény – eladások teljes dokumentációját őrizték, nem túl jól.

Dübörög a nyomozás

A rendőrség szokatlanul nagy erővel mozdult rá az ügyre – legalább olyan a felhajtás, mint Orbán Ráhel telefonjának meglovasítása után – több mint ezer tanút hallgattak meg az ügyben, mindenkit behívtak, aki a betörés időpontjában a cellainformációk szerint a környéken tartózkodott. Feltehető, hogy kormányzati nyomásra ekkora a hév.

A programban résztvevő cégeket összefüggésbe hozták már Rogán Antal propagandaminiszterrel, Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadóból lett médiaszultánnal, és a szélesebb értelemben vett fideszes elittel.

A program botrányai után a kormány már októberben  beígérte, hogy leállítja a kötvények forgalmazását. Végül a papírokat kibocsájtó Államadósság Kezelő Központ idén januárban jelentette be, hogy március 31-től megszűnnek a kötvények. Egy héttel ezután történt a betörés az Arton irodájában.

Az utóbbi hetekben arról hallani, hogy a 2018-as választások után újraindíthatják a letelepedési kötvényprogramot.

A kérdés azért, marad, mit keresnek kormányzati titkosított, nemzetbiztonsági szempontból is fontos iratok egy külső cég trezorjában?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük