Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Sok a a megmagyarázatlan körülmény.

Egyre másra bukkannak a felszínre a szexuális zaklatással kapcsolatos ügyek. A lehető legsúlyosabb azonban tagadhatatlanul az, amikor kiskorúak sérelmére követik el rémtetteiket az elkövetők.

Minden ilyen ügy esetében azonban felmerül az égbekiáltó kérdés: nem volt senki akinek feltűnt volna a gyalázat?

Itt is voltak jelek: a pedagógus már nyáron lebukott azzal, hogy obszcén üzeneteket küldött a fiúnak, mégis szabadlábon védekezhetett, sőt szeptembertől újra taníthatott is.

Két héttel ezelőtt, november 7-én hajnalban egy 32 éves férfi és egy 11 éves kisfiú lépett az okmányellenőrző pulthoz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a személyi igazolványaik alapján apa és fia. Az iratokat ellenőrző rendőr azonban gyanút fogott, valami nem stimmelt az okmányokkal, ezért alaposabban megvizsgálták az utasokat és a papírjaikat. Kiderült, hogy semmilyen rokoni kapcsolat nincs a felnőtt és a gyermek között, a tanár akarta a tanítványát kicsempészni az országból, hogy együtt új életet kezdhessenek. – írja a hirado.hu

 

A kezdetben klasszikus tanár-diák viszonynak indult kapcsolat nagyon hamar eldurvult. A tanár a gyermek bizalmát az órákon és szakkörökön való kiemelt figyelemmel és dicsérettel nyerte el. Aztán egyre több időt töltött iskolán kívül a kiskorú bántalmazottal.

Több esetben, egyre gyakrabban aludt a bántalmazott kisdiák tanára lakásán az elhúzódó “korrepetálások” miatt. Érthető az ellentmondás ugye?

A szülők csak akkor fogtak gyanút, amikor a kisfiú telefonját ellenőrizve felfedezték a pornográf tartalmú üzenetváltásokat.

“Megtudtuk a gyerek telefonjából, hogy miket irkáltak egymásnak. Mikor elolvastam, nem akartam hinni a szememnek. hogy ilyen megtörténhet, amiket leírtak benne. Amikor megmutattam a rendőröknek, egyből intézkedtek, úgy érzem, hogy elég ezt elmondanom.” – fogalmazott az anyja.

A szülők bár mindent megtettek annak érdekében, hogy a tanártól távol tartsák a diákot azonban nyilván nehezítette a helyzetet az, hogy az iskola a történtek ellenére sem volt hajlandó felfüggeszteni a tanárt állásából. Mi több a folyamatban lévő rendőrségi eljárást sem vették figyelembe.

A fiú édesanyja azt mondta, miután feljelentést tett, egyszer összefutott az utcán a férfivel. „Megrémültem tőle, mert a vállával nekem jött, és annyit mondott, hogy na, hogy érzed magad?…” – mesélte az édesanya.

A fiú és a férfi továbbra is kapcsolatban maradt, titokban. Egészen november 7-e hajnaláig, ahol is az elkövető Egyiptomból származó hamis útlevelekkel próbálta kicsempészni a fiút az országból.

Sikeresen megállították a hatóságok a férfit, mindez azonban a reptéri ellenőrzés profizmusán múlott. Az elkövető bőröndjéből egyébként szexuális segédeszközök kerültek elő.

A BalraMagyar egy politikai lap. A történet közlése mellett ez esetben viszont azért döntöttünk, mert fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy ha bármilyen gyanúja merül fel kiskorúak sérelmére elkövetett zaklatás ügyében ne habozzon értesíteni a hatóságokat. Nincs olyan, hogy felesleges bejelentés.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: