Másodpercek választották el a 11 éves áldozatot pedofil tanára rémtettétől (figyelem, sokkoló bejegyzés)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sok a a megmagyarázatlan körülmény.

Egyre másra bukkannak a felszínre a szexuális zaklatással kapcsolatos ügyek. A lehető legsúlyosabb azonban tagadhatatlanul az, amikor kiskorúak sérelmére követik el rémtetteiket az elkövetők.

Minden ilyen ügy esetében azonban felmerül az égbekiáltó kérdés: nem volt senki akinek feltűnt volna a gyalázat?

Itt is voltak jelek: a pedagógus már nyáron lebukott azzal, hogy obszcén üzeneteket küldött a fiúnak, mégis szabadlábon védekezhetett, sőt szeptembertől újra taníthatott is.

Két héttel ezelőtt, november 7-én hajnalban egy 32 éves férfi és egy 11 éves kisfiú lépett az okmányellenőrző pulthoz a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a személyi igazolványaik alapján apa és fia. Az iratokat ellenőrző rendőr azonban gyanút fogott, valami nem stimmelt az okmányokkal, ezért alaposabban megvizsgálták az utasokat és a papírjaikat. Kiderült, hogy semmilyen rokoni kapcsolat nincs a felnőtt és a gyermek között, a tanár akarta a tanítványát kicsempészni az országból, hogy együtt új életet kezdhessenek. – írja a hirado.hu

 A kezdetben klasszikus tanár-diák viszonynak indult kapcsolat nagyon hamar eldurvult. A tanár a gyermek bizalmát az órákon és szakkörökön való kiemelt figyelemmel és dicsérettel nyerte el. Aztán egyre több időt töltött iskolán kívül a kiskorú bántalmazottal.

Több esetben, egyre gyakrabban aludt a bántalmazott kisdiák tanára lakásán az elhúzódó “korrepetálások” miatt. Érthető az ellentmondás ugye?

A szülők csak akkor fogtak gyanút, amikor a kisfiú telefonját ellenőrizve felfedezték a pornográf tartalmú üzenetváltásokat.

“Megtudtuk a gyerek telefonjából, hogy miket irkáltak egymásnak. Mikor elolvastam, nem akartam hinni a szememnek. hogy ilyen megtörténhet, amiket leírtak benne. Amikor megmutattam a rendőröknek, egyből intézkedtek, úgy érzem, hogy elég ezt elmondanom.” – fogalmazott az anyja.

A szülők bár mindent megtettek annak érdekében, hogy a tanártól távol tartsák a diákot azonban nyilván nehezítette a helyzetet az, hogy az iskola a történtek ellenére sem volt hajlandó felfüggeszteni a tanárt állásából. Mi több a folyamatban lévő rendőrségi eljárást sem vették figyelembe.

A fiú édesanyja azt mondta, miután feljelentést tett, egyszer összefutott az utcán a férfivel. „Megrémültem tőle, mert a vállával nekem jött, és annyit mondott, hogy na, hogy érzed magad?…” – mesélte az édesanya.

A fiú és a férfi továbbra is kapcsolatban maradt, titokban. Egészen november 7-e hajnaláig, ahol is az elkövető Egyiptomból származó hamis útlevelekkel próbálta kicsempészni a fiút az országból.

Sikeresen megállították a hatóságok a férfit, mindez azonban a reptéri ellenőrzés profizmusán múlott. Az elkövető bőröndjéből egyébként szexuális segédeszközök kerültek elő.

A BalraMagyar egy politikai lap. A történet közlése mellett ez esetben viszont azért döntöttünk, mert fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra, hogy ha bármilyen gyanúja merül fel kiskorúak sérelmére elkövetett zaklatás ügyében ne habozzon értesíteni a hatóságokat. Nincs olyan, hogy felesleges bejelentés.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük