Kövér Lászlónak ismét elborult az agya és szabályos ámokfutásba kezdett a parlamentben


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Sose az eszéért szerettük, na meg nem az elvei miatt….

Bár az elvei a házelnöknek úgy változnak, mint ahogyan a széljárás. Volt kommunistából lett antikommunista, oroszellenesből orosz barát. Na de mit is várhatunk egy olyan párt választmányi elnökétől (a választmány felelős a politikai irányvonalért – szerk.), amley többször váltott elvet már, mint más kabátot.

Kövér egyébként is furcsa figurája a magyar politikának. A nemzet házmestere úgy érzi ugyanis, hogy parlamenti házelnökként bármit de bármit megtehet. Egyes politikai gondolkodók szerint a parlament a kirakat a placc, az igazán fontos dolgok nem a rivalda fényben történnek. Na de ha valaki így viselkedik a rivaldafényben, milyen lehet olyankor mikor a sajátjai között van.

Csak egy példa a munkásságából:

Kövér “házában”, mely regnálása alatt véleményem szerint kiírta magáz a nemzeti minőségből, hiszen ahhoz valamiféle méltóság kellene egészen kurta furcsa dolgok történnek:Az Index két újságírója a múlt héten a Fidesz korrupciós ügyeit eltussoló Polt Pétert kérdezték a Parlamentben.

A legfőbb ügyészt a Kupolacsarnok körfolyosóján kérdezték, ahol (akárcsak szinte az egész épületben) a parlamenti előírások szerint tilos forgatni.

Erről a videóról van szó:


.

Az Index ma ezt a levelet kapta az Országgyűlés sajtóosztályától:

„Mivel Bakró-Nagy Ferenc és Fábián Tamás tudatosan, ismételt jelleggel vétett a vonatkozó szabályok ellen, a mai naptól felfüggesztem belépési lehetőségüket az Országház és az Országgyűlés Irodaházának helyiségeibe az őszi ülésszak végéig.”

Kövér László korábban egy Budapesttel foglalkozó blog logóját (!!) tiltotta be, mert szerepelt benne az országház stilizált képe….

Vajon mikor állítjuk meg végre Kövér ámokfutását?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük