Az ismert ellenzéki blogger olyan pofátlanságot vett észre, amely szemétládaság még Orbánéktól is sok


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Itt már nem a szokásos politikai adok-kapokról van szó, hanem nettó szarháziságról.

Nincs és nem is lehet politikai vita kérdése az egészség! Mint ahogyan minden kampányban elmondják a pártok, hogy nincs olyan, hogy jobb-, vagy baloldali csatorna vagy utcaseprés. Akkor emberek élete mégis hogyan lehet kormányok kénye kedvének kitéve?

Azért nettó szarháziság ez, mert mint ahogyan szokták mondani pénz, van csak politikai akarat kell ahhoz, hogy oda jusson, ahová kell.

Nos nézzétek meg a bejegyzést és szégyenkezzetek, ez a senkiházi szemétláda banda vezeti az országot:

Pedig lenne pénz a gyógyításra: az MSZP javaslata szerint 153 milliárd forintot át lehetne csoportosítani úgy, hogy ennyivel kevesebbet kapna a közmédia, Orbán Viktor várba költözése, nem kellene 65 milliárdot kifizetni stadionokra, nem költene annyit Rogán propagandaminisztériuma és a fideszes strómanokat finanszírozó Eximbank.

A Fidesz azonban mindezt lesöpörte az asztalról, nyíltan kimondva: ők inkább gazdagodni akarnak, és nem érdekli őket, hogy a rákos beteg magyar honfitársaink emiatt meghalnak.

Gyalázat ez a fideszes nemzetárulás. Egyetlen plakát, egyetlen stadion ülőhelye sem érhet többet, mint egy ember élete! Egy normális országban csak emiatt seprűvel kergetnék el Orbánékat! Szerencsére a magyar választók erre hamarosan esélyt kapnak 2018 áprilisában.

A szavazóurnák előtt jusson mindenkinek az eszébe, hogy az Orbán-kormány annyira kapzsi, hogy még saját rákos állampolgárait is halálra ítéli. 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük