Molnár Gyula kőkemény üzenetet küldött a DK tagságának


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Magyar Szocialista Párt elnöke, talán első alkalommal szólt a DK tagságához.

Egyre türelmetlenebbül szemléljük a megállapodások elhúzódását. Az MSZP és a DK – legalábbis a hivatalos kommunikációkat figyelve – meg kívánnak állapodni egymással. Ez a megállapodás lehet a magja annak a konstrukciónak, amely képes kiszolgálni a kormányváltó tömegek akaratát, akik több mint 60%-nyian vannak a magyar társadalomban.

Természetes tehát, hogy mindenki és minden oldalról a legkülönbözőbb módokon támadja ezt a megállapodás-tervezetet. Hol a sajtó útján látnak napvilágot dezinformációk, légből kapott listák és arányok, hol a politika az, ami keveri azt a bizonyost, egy péklapáttal.

A kapuban lévő megállapodás, azonban abban az esetben ha csupán a koordinált jelöltállításba fog torkollani nem kecsegtet sok jóval. Emlékezzünk vissza, az ellenzék már kipróbálta ezt a konstrukciót 2014-ben az önkormányzati választásokon. Csúfos bukta lett a vége.

Ha a politika nem képes előállítani a közös listát és a közös jelölteket, vagyis annak a képét, hogy a baloldal végre összefogott, kiegyezett egymással a választók továbbra is csak marakodó pártokat fognak látni.

Ha ebben a történelmi helyzetben a pártok csak saját magukat akarják 4 centiméterrel közelebb tolni a semmihez, hát hajrá.Valami ilyesmi lehetett Molnár Gyula alábbi videóüzenetének a lényege.

Egy biztos számunkra. El kell kergetni ezt a kormányt. Ha a pártok nem képesek lemondani az egyéni ambícióikról, tragédia lesz.

Az MSZP elment a falig. Visszahívta miniszterelnök-jelöltjét és igen nagyvonalúan áll a tárgyalásokhoz. Ha a szocialisták képesek voltak ezer ponton engedni, nehéz belátni, hogy mások miért nem tudnak.

Főleg, ha erről korábban ügydöntő pártszavazás döntött….


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük