Valami döbbenetes dolog derült ki a Fidesz Női Tagozatáról


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Gondoltuk, utánajárunk a nagyobbik jobboldali párt harcos amazonjainak!

Mára már szinte a mindenfelé az a hír járja, hogy bizony a Fidesz nem foglalkozik a nőkkel, sőt egyenesen gyalázza őket egyes vélemények szerint.

Amikor áprilisban felröppent az a mínuszos hír, hogy hazahívják Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet és Szabó Lászlót küldik ki helyette az ATV kérdésére Orbán Viktor azt válaszolta:

„Nőügyekkel nem foglalkozom”,

Nos valóban így lenne?  

Mi a véleménye erről a Fidesz Nőtagozatának? Mi a véleménye a Vak komondorozásról? Mi a véleménye az alábbi képsorokról:

“Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak” – vélekedett egy parlamenti vitán Varga István fideszes képviselő.

Kisanyám, neked nem osztottak lapot!Hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, felkerestük a Fidesz nőtagozatának weboldalát, hátha ott valamiféle komplexebb képet kapunk arról, hogy mi is a nagyobbik jobboldali párt amazonjainak véleménye ezekről a kirohanásokról.

Fidesz – Képviselőjelöltjeink

No Description

Ezt találtuk (link):

Az érdeklődőket ez az oldal fogadja. Sajnos még egy logóra sem futotta a KORMÁNYPÁRTI NŐTAGOZATNÁL.

Ha valaki a további bejegyzésekre kattint, mert nem lenne elég kimerítő, amit itt talál nagyon meglepődik:

Az első hír természetesen nem más, mint egy sportközpont avatásának megnyitóbeszéde,

A második hír nem szólhat másról, mint egy szép, sőt a “világ legszebb stadionjáról”.

Nem vagyunk nagy gender-elméleti szakemberek, sőt kvótázni sem szeretünk, de ha jól számoltunk eddig, három férfit számoltunk a NŐTAGOZAT weboldalán, ám sajnos egyetlen hölgyet sem, így sajnos a fenti kérdésekre nem tudtunk meg semmilyen választ, csupán azt, a Fidesz Női Tagozatában csak férfiak vannak 🙁


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük