Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gondoltuk, utánajárunk a nagyobbik jobboldali párt harcos amazonjainak!

Mára már szinte a mindenfelé az a hír járja, hogy bizony a Fidesz nem foglalkozik a nőkkel, sőt egyenesen gyalázza őket egyes vélemények szerint.

Amikor áprilisban felröppent az a mínuszos hír, hogy hazahívják Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet és Szabó Lászlót küldik ki helyette az ATV kérdésére Orbán Viktor azt válaszolta:

„Nőügyekkel nem foglalkozom”,

Nos valóban így lenne?  

Mi a véleménye erről a Fidesz Nőtagozatának? Mi a véleménye a Vak komondorozásról? Mi a véleménye az alábbi képsorokról:

“Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak” – vélekedett egy parlamenti vitán Varga István fideszes képviselő.

Kisanyám, neked nem osztottak lapot!

Hogy választ kapjunk a kérdéseinkre, felkerestük a Fidesz nőtagozatának weboldalát, hátha ott valamiféle komplexebb képet kapunk arról, hogy mi is a nagyobbik jobboldali párt amazonjainak véleménye ezekről a kirohanásokról.

Fidesz – Képviselőjelöltjeink

No Description

Ezt találtuk (link):

Az érdeklődőket ez az oldal fogadja. Sajnos még egy logóra sem futotta a KORMÁNYPÁRTI NŐTAGOZATNÁL.

Ha valaki a további bejegyzésekre kattint, mert nem lenne elég kimerítő, amit itt talál nagyon meglepődik:

Az első hír természetesen nem más, mint egy sportközpont avatásának megnyitóbeszéde,

A második hír nem szólhat másról, mint egy szép, sőt a “világ legszebb stadionjáról”.

Nem vagyunk nagy gender-elméleti szakemberek, sőt kvótázni sem szeretünk, de ha jól számoltunk eddig, három férfit számoltunk a NŐTAGOZAT weboldalán, ám sajnos egyetlen hölgyet sem, így sajnos a fenti kérdésekre nem tudtunk meg semmilyen választ, csupán azt, a Fidesz Női Tagozatában csak férfiak vannak 🙁


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: