Itt a szégyenlista: Orbán 10 legszánalmasabb pillanatán röhög a teljes internet


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Röhögünk, pedig sírni kellene, hogy ilyen miniszterelnökünk van!

Orbán Viktorral vert meg minket a Soros sors. Úgy véljük, ennyire kellemetlen és egyben szánalomra méltó politikusa még nem volt az országnak. Amíg a kormányközeli közvéleménykutatók vért izzadnak annak érdekében, hogy még mindig azt tudják mutatni a narancs többségben van az országban, addig be kell látnunk, a Fidesz-tábora csupán egy nagyon hangos kisebbség.

Lassan 8 évnyi kormányzás után rekord méreteket öltött a kormány elutasítása. Ameddig a Fidesz megpróbál magabiztosnak látszani a választásokra, minden pillanatot felhasznál az ellenzék kritizálására, mert tudják kevesebb van hátra mint előre. Aki magabiztos, az nem az ellenfeleit szapulja, hanem kormányoz.

Legutóbb Semjén Zsolt hasonlította a baloldalt egy tál Skorpióhoz. Nos talán sok mindent elárul az a szám, hogy Orbán 10 legkellemetlenebb, legszánalmasabb pillanatát eddig több tízezren látták és legalább ennyien osztották meg. Így mi is bemutatjuk:


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük