Itt a szégyenlista: Orbán 10 legszánalmasabb pillanatán röhög a teljes internet


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Röhögünk, pedig sírni kellene, hogy ilyen miniszterelnökünk van!

Orbán Viktorral vert meg minket a Soros sors. Úgy véljük, ennyire kellemetlen és egyben szánalomra méltó politikusa még nem volt az országnak. Amíg a kormányközeli közvéleménykutatók vért izzadnak annak érdekében, hogy még mindig azt tudják mutatni a narancs többségben van az országban, addig be kell látnunk, a Fidesz-tábora csupán egy nagyon hangos kisebbség.Lassan 8 évnyi kormányzás után rekord méreteket öltött a kormány elutasítása. Ameddig a Fidesz megpróbál magabiztosnak látszani a választásokra, minden pillanatot felhasznál az ellenzék kritizálására, mert tudják kevesebb van hátra mint előre. Aki magabiztos, az nem az ellenfeleit szapulja, hanem kormányoz.

Legutóbb Semjén Zsolt hasonlította a baloldalt egy tál Skorpióhoz. Nos talán sok mindent elárul az a szám, hogy Orbán 10 legkellemetlenebb, legszánalmasabb pillanatát eddig több tízezren látták és legalább ennyien osztották meg. Így mi is bemutatjuk:


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük