Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Nem túlzás a cím. Ezzel a Fidesz kiírta magát nem a nemzet, hanem az emberiesség fogalmából.

A Fidesz-kormány elveszi a hatékony gyógyszereket a rákos emberektől, és ezt a pénzt inkább stadionépítésre, plakátokra és a fideszes strómanok további gazdagítására költik.

Pedig lenne pénz a gyógyításra: az MSZP javaslata szerint 153 milliárd forintot át lehetne csoportosítani úgy, hogy ennyivel kevesebbet kapna a közmédia, Orbán Viktor várba költözése, nem kellene 65 milliárdot kifizetni stadionokra, nem költene annyit Rogán propagandaminisztériuma és a fideszes strómanokat finanszírozó Eximbank.

A Fidesz azonban mindezt lesöpörte az asztalról, nyíltan kimondva: ők inkább gazdagodni akarnak, és nem érdekli őket, hogy a rákos beteg magyar honfitársaink emiatt meghalnak.

Gyalázat ez a fideszes nemzetárulás. Egyetlen plakát, egyetlen stadion ülőhelye sem érhet többet, mint egy ember élete! Egy normális országban csak emiatt seprűvel kergetnék el Orbánékat! Szerencsére a magyar választók erre hamarosan esélyt kapnak 2018 áprilisában.

A szavazóurnák előtt jusson mindenkinek az eszébe, hogy az Orbán-kormány annyira kapzsi, hogy még saját rákos állampolgárait is halálra ítéli.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: