Lendvai Ildikó legújabb zseniális írása a FIDESZ kongresszus után


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

 

Ma Fidesz kongresszus volt. Kijelölték az újabb feladatokat. Sajnos csak az egyik feladatot voltam képes megjegyezni a pártelnöki beszédből: “elmélyíteni politikánk szellemi és erkölcsi alapjait”. Érdekes, Őcsény meg Farkas Flóri után azt hittem, szellemileg és erkölcsileg már elég mélyen vagyunk.

A további mélyülés érdekében a miniszterelnök külön üdvözölte az ilyesmiben eddig is élen járó személyt: “Háromszoros vivát Schmitt Pál elnök úrnak!” Sokat tettek a mélyre szállásért az újraválasztott alelnök, Németh Szilárd szavai is: “Tele van az ellenzék korrupcióval. Nem szabad megengedni, hogy ismét kifosszák az országot.” Végre megértettem, hogy elvbarátai csupán megelőző csapásként vittek el minden mozdíthatót. Nem baj, a kongresszuson azt is megtudtam, hogy “a magyar szellem néha elnémul, de meg nem hal”. És tényleg: magam is konstatáltam, hogy néhány beszédnél itt is éppen elnémult a szellem.

Természetesen nem a pártelnökre gondolok, belőle a magyar szellem roppant erővel tört ki: “Van egy közös szenvedélyünk: Magyarország!” Megértem, de azért ha lehet, ne fogyasszátok el teljes egészében, fiúk!.

Ja! Volt két meglepetés is. Például, hogy Kövér tréfálni próbált: “A Fidesz egy demokratikus párt, mindenki azt csinálja, amit mondanak neki.” Kár, hogy senki nem vette viccnek. Aztán az, hogy Orbán Viktort egyhangúan választották újra, 1358 szavazattal. Bár ez nem is meglepetés. Az viszont igen, hogy a kongresszus elején még 1619 küldött mandátumát igazolták. Kicsit aggódom a közben ellógott 261 katonaszökevény jövőjéért..


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük