Vona Gábor egy hatalmasat köpött Horn Gyula emlékére


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Szégyenletes mindaz, amit a Jobbik elkövet a legnagyobb magyar miniszterelnök emlékével kapcsolatosan. Lassan élünk a gyanúperrel, szándékos provokációról van szó.

A BalraMagyar néhány nappal ezelőtt számolt be arról, hogy

 JOBBIKOS SZABADCSAPATOK GYALÁZTÁK MEG HORN GYULA EMLÉKMŰVÉT

A Jobbikhoz köthető Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevű gittegylet, melyet a Jobbik alelnöke Toroczkai László alapított 2001-ben, hajtotta végre azt a gyalázatos akciót a volt miniszterelnök XIII. kerületi emlékműve ellen, amely felett jó érzésű ember nem hunyhat szemet.

A jobbikos érzelmű szabadcsapatok mindenszentek előtt egy nappal hajtották végre akciójukat a meggyalázva ezzel a legendás és az újkori történelem talán legnagyobb formátumú államférfijának emlékét.

Az ügy természetesen bejárta a magyar sajtót, így Vona Gábor a Jobbik elnöke sem tehette azt meg, hogy ne kommentálja az eseményeket a maga stílusában. Sikerült még egyet belerúgni a magyar választók lelkébe:

A Jobbik elnöke nem tartja sikertörténetnek Horn Gyula volt szocialista miniszterelnök politikai pályafutását.

Vona Gábor pénteki sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva beszélt azzal kapcsolatban, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM)tagjai október végén fekete zsákot húztak Horn Gyula budapesti, XIII. kerületi szobrára, és azt írták rá, hogy “Pufajkás gyilkos!”.A jobbikos vezető szerint a szobor megrongálása nem a Jobbik ügye, nem a párt hajtotta végre az akciót, hanem a HVIM és Horn Gyula emlékezetének ügye,

ő ezzel a kérdéssel nem foglalkozik.

Hozzátette: nem tartja sikertörténetnek Horn Gyula politikai pályafutását, de “nem emlékezetpolitikát akar csinálni”, hanem Magyarország problémáit szeretné megoldani, azt a sok problémát, amit a jelenlegi kormány még nem oldott meg. “Nem örültem ennek a szoborral kapcsolatos eseménynek, az én ízlésemnek nem is igazán felelnek meg az ilyen akciók” – tette hozzá. – számol be róla a Sztárklikk

Egy bocsánatkérés talán többet ért volna mint ez a szánalmas magyarázkodás!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük