Orbánék bepróbálkoztak az egyik legócskább hazugsággal a választások megnyerése érdekében – az MSZP fél éve szólt, hogy így lesz


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

„Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon”

Orbánék úgy tűnik mentenék a menthetőt. Míg minden közvélemény-kutatási szám azt mutatja, a magyar emberek egyre inkább elégedetlenek a kormánnyal és 60% bizonyosan kormányváltást akar, kétségbeesett kapkodásba kezdett a kormány.

Nem lehetnek túl magabiztosak

Egy olyan kormány, aki a magyar emberek több mint kétharmadának szavazatát tudhatja maga mögött általában magabiztos szokott lenni. Viszi a kormánykommunikációt és készül a következő kormányzati ciklusra.

Orbánék ezzel szemben tovább szűkítik az ellenzéki pártok lehetőségeit, zaklatják a civileket és olyan erőket mozgatnak meg az ellenfelek lejáratása érdekében, mely már lassan a demokratikus jogállamiság határát súrolja.

Ehhez képest most a házi közvéleménykutató cégükkel, a Nézőponttal kihozattak egy mérést, mely alapján a  magyar választópolgárok közel fele, vagyis nagyjából 3,9 millióan támogatnák Orbán Viktor miniszterelnökké választását – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készült reprezentatív közvélemény-kutatásából.

Csak halkan jegyeznénk meg, aki ennyire magabiztos, miért méret a házi-lapjával? Valami itt nagyon nem stimmel.Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke nagyságrendileg fél évvel ezelőtt több nyilvános beszédében elmondta, a Fidesz arra készül, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy érdektelen a választás, akkora előnye van a Fidesznek, hogy nem érdemes elmenni szavazni.

A Fidesz szavazók, az a vallásos “Orbán-hívő” 2 millió akkor is elmegy szavazni, ha törik ha szakad. A demokrata szavazók ellenben csak akkor, ha van esély a kormányváltásra.

A Fidesz nagyon elrontotta ezt a kampányt, nem elég, hogy kifogyott a töltet a migráns ágyúból, de a Soros kampány is inkább röhejes sem mint hatásos. Elfogyott a műsor!

Egy utolsó szalmaszál maradt, meg kell próbálni eljelentékteleníteni a választásokat. Kérdés az, te benyalod-e?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük