Orbánék bepróbálkoztak az egyik legócskább hazugsággal a választások megnyerése érdekében – az MSZP fél éve szólt, hogy így lesz


forrás: Civilhetes
forrás: Civilhetes
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

„Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, hazudtunk minden hullámhosszon”

Orbánék úgy tűnik mentenék a menthetőt. Míg minden közvélemény-kutatási szám azt mutatja, a magyar emberek egyre inkább elégedetlenek a kormánnyal és 60% bizonyosan kormányváltást akar, kétségbeesett kapkodásba kezdett a kormány.



Nem lehetnek túl magabiztosak

Egy olyan kormány, aki a magyar emberek több mint kétharmadának szavazatát tudhatja maga mögött általában magabiztos szokott lenni. Viszi a kormánykommunikációt és készül a következő kormányzati ciklusra.

Orbánék ezzel szemben tovább szűkítik az ellenzéki pártok lehetőségeit, zaklatják a civileket és olyan erőket mozgatnak meg az ellenfelek lejáratása érdekében, mely már lassan a demokratikus jogállamiság határát súrolja.

Ehhez képest most a házi közvéleménykutató cégükkel, a Nézőponttal kihozattak egy mérést, mely alapján a  magyar választópolgárok közel fele, vagyis nagyjából 3,9 millióan támogatnák Orbán Viktor miniszterelnökké választását – derül ki a Nézőpont Intézetnek a Magyar Idők számára készült reprezentatív közvélemény-kutatásából.

Csak halkan jegyeznénk meg, aki ennyire magabiztos, miért méret a házi-lapjával? Valami itt nagyon nem stimmel.

Molnár Gyula a Magyar Szocialista Párt elnöke nagyságrendileg fél évvel ezelőtt több nyilvános beszédében elmondta, a Fidesz arra készül, hogy meggyőzze az embereket arról, hogy érdektelen a választás, akkora előnye van a Fidesznek, hogy nem érdemes elmenni szavazni.








A Fidesz szavazók, az a vallásos “Orbán-hívő” 2 millió akkor is elmegy szavazni, ha törik ha szakad. A demokrata szavazók ellenben csak akkor, ha van esély a kormányváltásra.

A Fidesz nagyon elrontotta ezt a kampányt, nem elég, hogy kifogyott a töltet a migráns ágyúból, de a Soros kampány is inkább röhejes sem mint hatásos. Elfogyott a műsor!


Egy utolsó szalmaszál maradt, meg kell próbálni eljelentékteleníteni a választásokat. Kérdés az, te benyalod-e?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük