Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ugyanazok a tettesek!

Valami okból kifolyólag a Jobbikhoz köthető 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom “harcosai” jó poénnak tartják Horn Gyula szobrának megaláztatását. Bevallom őszintén szánalmas dolognak tartom, hogy a nagy népnemzetiek oly bátrak, hogy csak az éj leple alatt merik aljas tettüket véghez vinni.

Olvasónktól kaptunk információt arra nézve is, hogy kik lehettek az elkövetők pontosan. Nagy meglepetés fog érni mindenkit, amikor nyilvánosságra hozzuk, mindenesetre egyenlőre maradjunk csak annál az üzenetnél, melyet olvasónk küldött:

Tisztelt BalraMagyar!

Birtokomba került egy fényképfelvétel, mely bizonyítja, nem az első alkalommal gyalázkodtak kéjesen ezek a nácik Horn Gyula szobrán. Persze ezek a pojácák hiszik azt, hogy az a nagy magyar bátorság nekik, ha egy olyan egy szoborral keménykednek. A szobor ugyanis nem üt vissza….

Tragikusnak tartom, hogy ezek a nyikhajok akik maximum csak a történelem könyvekből tanulhattak Horn Gyuláról, meg arról mit vitt véghez ebben az országban, az eltorzult és elferdített tényeket ismerik Gyula bácsiról.

Mellékelten küldöm a megrázó fotókat:

A Jobbik és a 64 vármegye

A Hírhugó közéleti blog számolt be arról, hogy a 64 vármegye ifjúsági mozgalom nem kevés pénzből gazdálkodhat a Jobbik pártalapítványának hála. A jobbikhoz közeli ifjúsági szervezett 38 millió forintból léphetett az anti-cukisodás útjára.

Az ifjúsági szervezetnek a párt utánpótlásában is fontos szerepe van, nem egy politikusuk érkezett onnan. A Jobbik jelenlegi alelnöke Toroczkai László, a 64 vármegye örökös vezetőségi tagja is egyben, Zagyva György Gyula a Jobbik emblematikus szereplője, pedig a 64 vármegye alelnöke később elnöke is volt.

De Fodor Tamás György, a Jobbik közép-európai kapcsolatokért felelős munkatársa is vezetőségi tag volt az ifjúsági szervezetben, mint ahogy Magvasi Adrián, a Jobbik választókerületi elnöke is.

Hoppá! És akkor itt most álljunk meg egy pillanatra, mert megérkeztünk. Ki csoda is ez a Magvasi Adrián azontúl, hogy a 64 vármegyében fontos vezetőtisztséget tölthetett be? Először is a Jobbikhoz közeli Alfahír főszerkesztője. Másodszor -most figyelj- a Jobbik angyalföldi képviselőjelöltje. Bizony ám, pont ott képviselőjelölt az ifi 64 vármegyés, ahol Horn Gyula szobrát épp meggyalázták. Micsoda véletlen.

A 64 vármegyés ifivezető bedörenti a kampányt

Na de a francba a bonyolult összefüggésekkel. A jobbikosok eddig bírták tartani az álcát. Most gondoljátok végig, ha ez az erő bármiféle nagyobb hatalmat kap azzal hogyan élne vissza? Miközben baloldaliak, zsidók, melegek szavazataira ácsingóznak, titokban az éj leple alatt Horn Gyula szobrot gyaláznak.

A 64 vármegyések még gyalázkodó videót is készítettetek

S persze majd Vona kiáll, vagy lehet ki sem áll, de újra elmondja: a Jobbik már nem az a párt. Közben, pedig az emberei a háttérben már felkészülten lesben állnak, hogy halottak napja előestéjén a Magyar Köztársaság elhunyt miniszterelnökének szobrát gyalázzák. Gyomorforgatóan aljas.

Nem bedőlni! Ők továbbra is gyűlölettel és nem hazaszeretettel a szívükben élnek. Alig várják, hogy megkezdjék tomboló országlásukat. Vona már most nem tudja visszafogni szabadcsapatait. Ne felejtsd: Te döntesz kinek adsz hatalmat!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: