Kiderítettük ki áll Horn Gyula szobrának meggyalázása mögött – Meg fog döbbenni!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Olvasónk juttatta el a BalraMagyarhoz az információkat!

Előző cikkünkből kiderült, hogy valami perverz vonzalma van a szélsőjobbnak Horn Gyula szobrához. Ebben a cikkünkben lerántjuk a leplet, hogy ki áll a szobor elleni támadás mögött és azt is, hogy bizony a Jobbiknak nincs mit tagadnia.

Olvasónk információja alapján beazonosítható hogy a tettes nem más mint a 64 Vármegye Ifjúsági Mozgalom budapesti vezetője Lipták Tamás a gyalázat elkövetője.

A sztereotipikusan futball ultra Lipták Tamásról nem mondható, hogy túlságosan demokrata lenne. Facebook oldala hemzseg a félreérthetetlenül nemzetiszocialista fényképektől.

Tagadhatatlan az összefonódása a JobbikkalMindazon túl, hogy számos Jobbik rendezvényen részt vett közreműködőként, például amikor a Jobbik és a HVIM helyszínen tartózkodó képviselői lelakatolták a Keleti pályaudvar mögötti Novák piac bejáratait, magyar zászlókat tűztek ki a kerítésre és “Magyarország a magyaroké”, valamint “Budapest nem menekülttábor!” felíratú táblákat akasztottak ki. Ebben az akcióban részt vett Stummer János, a Jobbik regionális igazgatója is.

A Horn- szobrot megrongáló “aktivista” együtt jár focimeccsre a Jobbik országgyűlési képviselőjével. Képünkön éppen Z. Kárpát Dániel parlamenti képviselővel drukkolnak kedvenc csapatuknak a Bozsik stadionban:

Z. Kárpát Dániel (J) és Lipták Tamás (B)

Ezt a hős magyar férfiút, aki nem átallotta Horn Gyula szobrát meggyalázni egyébként maga Toroczkai László a Jobbik alelnöke tüntette ki oklevéllel Ásotthalom hősies megvédéséért:

Nem ez az első eset

A 64 vármegye a sajtóban elhíresült cselekedet előtt is követett már el merényletet a XIII. kerületi Horn szobor ellen. Mint arról olvasónk is beszámolt:

Tisztelt BalraMagyar!

Birtokomba került egy fényképfelvétel, mely bizonyítja, nem az első alkalommal gyalázkodtak kéjesen ezek a nácik Horn Gyula szobrán. Persze ezek a pojácák hiszik azt, hogy az a nagy magyar bátorság nekik, ha egy olyan egy szoborral keménykednek. A szobor ugyanis nem üt vissza….

Tragikusnak tartom, hogy ezek a nyikhajok akik maximum csak a történelem könyvekből tanulhattak Horn Gyuláról, meg arról mit vitt véghez ebben az országban, az eltorzult és elferdített tényeket ismerik Gyula bácsiról.

Mellékelten küldöm a megrázó fotókat:

Nekünk ezek után már csak az a kérdés, amelyet Lendvai Ildikó tett fel facebook oldalán:

Tisztelettel kérdezem azokat a jóhiszemű baloldali szavazókat, akik a Jobbik és a demokratikus pártok választási együttműködését javasolják, még mindig szeretnének-e körzetükben jobbikos jelöltre szavazni?

 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük